Ajánlanátok babakocsikat?
Kedves tapasztalt anyukák! Jól jönne pár tipp, esetleg linkkel együtt, mert eléggé el vagyok veszve ebben a világban :) Ami fontos lenne, az az, hogy bolygó kerekes legyen( legalábbis elől) , többfunkciós, fordítható kormány is hasznos lenne, a súlya annyira nem fontos, kertes házban, kisvárosban lakunk, annyit nem kell emelgetni... mostanában mindenütt a 3 kerekű divatbabakocsikat látom, nekem nem annyira tetszenek, inkább praktikus legyen, ne divatos , és persze árban se 150.000-nél kezdődjön!
Nagyon köszönöm!
19 hetes kismami
Hát most lehet nagyon butának fogok tűnni, de én teljesen úgy értelmeztem, hogy amelyikhez van mózeskosár, és hordozó, azt azzal együtt lehet megvenni :) de akkor ezek szerint ha nem kérek mondjuk hordozót, az ár is barátságosabb...?
Persze megnézem őket élőben, nem csak kép alapján döntök, de jó itt olvasni, hogy mire figyeljek oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!