Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ajánlanátok babakocsikat?

Ajánlanátok babakocsikat?

Figyelt kérdés

Kedves tapasztalt anyukák! Jól jönne pár tipp, esetleg linkkel együtt, mert eléggé el vagyok veszve ebben a világban :) Ami fontos lenne, az az, hogy bolygó kerekes legyen( legalábbis elől) , többfunkciós, fordítható kormány is hasznos lenne, a súlya annyira nem fontos, kertes házban, kisvárosban lakunk, annyit nem kell emelgetni... mostanában mindenütt a 3 kerekű divatbabakocsikat látom, nekem nem annyira tetszenek, inkább praktikus legyen, ne divatos , és persze árban se 150.000-nél kezdődjön!

Nagyon köszönöm!

19 hetes kismami

2011. jan. 31. 16:29
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Hát most lehet nagyon butának fogok tűnni, de én teljesen úgy értelmeztem, hogy amelyikhez van mózeskosár, és hordozó, azt azzal együtt lehet megvenni :) de akkor ezek szerint ha nem kérek mondjuk hordozót, az ár is barátságosabb...?

Persze megnézem őket élőben, nem csak kép alapján döntök, de jó itt olvasni, hogy mire figyeljek oda.

2011. febr. 1. 12:46
 12/12 anonim ***** válasza:
Hát sztem amire gondolsz, az úgy van, a mózesesek egyben vannak szettben. Amit én írtam a bergonok, a 2dx, meg a C12 camarelo (vagy mi), azokat lehet hordozó nélkül is kapni. Meg a pierre cardint is szerintem, ami a sport kocsis változat.
2011. febr. 2. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!