Hol tudom megnézni a Raf-pol babakocsikat Budapesten? Csak mert neten már láttam honnan tudom megrendelni, de előtte azért még megnézném élőben is. Volt valakinek ilyen babakocsija?
Azt nem tudom, hogy hol tudod megnézni, de szerintem ne vegyél ilyen bababkocsit (és a hasonlóakat se: Bergon, Kunert, Kacper, Tomas, Roan, Symbaba stb), mert nem túl jó minőségűek. Eddig minden ismerősömtől csak negatívat hallottam róla: kitörtek a kerekek, kiszakadt a bevásárló háló, sehol nem fér el, nehezen irányítható, baromi nehéz...
Nálunk volt kölcsönbe egy ilyen típusú babakocsi 3 napra. Hát valami borzalom volt. A padkára is nehéz felmenni vele, összecsukni-kinyitni macera, a kocsi csomagtartójába alig fért be (vagyis befért, de azon kívül semmi más nem, pedig nem pici kocsink van), a tolókar magasságát egyedül lehetetlen állítani, mert nehéz benyomni a gombot és még sorolhatnám.
Inkább vegyél használtan egy jó minőségű babakocsit (Peg Perego, Chicco, Cam, Neonato, Graco, Mamas&Papas, Maxi-Cosi, Hauck, ABC Design stb).
Szia!
Nekünk Bergon volt,és tényleg nagyon nehéz vele közlekedni,nekem sem vált be,8 hónap múlva másikat kellett venni.Én is azt mondom,amit az előttem szóló,hogy inkább használtat vegyél,ami újszerű 30-40.000-ért nagyon szépek vannak.Nézz körbe:Vatera,Tesz-Vesz,Expressz,Jófogás.
De egyébként pedig a te döntésed,ha neked tetszik akkor vedd meg.Nekem annyiban volt jó,hogy sokáig elfért benne a kislányom,mert tágas.Télen pedig jó meleg.
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!