Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem kívánom a szexet. Fog...

Nem kívánom a szexet. Fog változni?

Figyelt kérdés

21 hetes várandós vagyok. Az első három hónapban rosszullétek ellenére is eléggé aktív voltam, nagyon kívántam a párom.

Mostanában vettem észre, hogy egyáltalán nem kívánom a szexet.

Nem a páromat nem kívánom, hanem magát az együttlétet :(

Amikor rászánom magam, hogy na akkor most, akkor nem nedvesedek be, pedig szegény párom mindent megtesz.

Sajnos eddigi életemben a hüvelyi orgazmust nem éltem át, de enélkül is nagyon jó a párommal az együttlét. Nem hanyagol el :)

De nekem szinte már ciki, hogy ennyire nem megy nekem.

Akkor sem ha nekem csinálja.

Vissza fog térni majd valamikor az ihlet? :)

Normális, hogy ez történik most?

Mit tehetnénk, hogy visszájára forduljon ez a folyamat?

Köszönöm a válaszokat!

2014. okt. 2. 17:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
mi azota nem szexeltunk hogy megfogant a baba. lassan egy eve....es csak mostanaba kezdtem el kivanni :)
2014. okt. 2. 17:21
 2/10 A kérdező kommentje:

ooh :(

Akkor aggódhatok :(

Szegény párom....

2014. okt. 2. 17:22
 3/10 anonim ***** válasza:
25%

Nekem a várandósság alatt eszembe sem jutott a szex, de ez én vagyok :D

Az viszont igaz lehet, hogy a várandósság alatt a vérbőség miatt vannak nők, akik nagyon kívánják a szexet.

Az szerintem teljesen egyéni dolog, hogy vissza fog-e jönni az ihlet. Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem. De erőltetni nem szabad, mert az további rossz érzéseket szül. Próbáld elengedni magad és semmi másra ne gondolj, míg szerelmeskedtek.

Viszont az utolsó pár hónapban már tilos a házasélet.

2014. okt. 2. 17:26
 4/10 anonim ***** válasza:

Mi se szexeltünk egy éve, mikor megtudtuk,hogy terhes vagyok és belegondoltunk,hogy van bennem valaki egyszerűen eszünkbe se jutott kufircolni. Már 3 hónapja megszültem ,de valami nincs rendben odalent,mert próbàlkoztunk,de elkeztem vérezi,úgyhogy még lehet,hogy egy darabig hanyagolnunk kell egymást.

Szóval ilyenkor nem minden a szex most más állapotban vagy, uralja a tested egy kis lèny,aki hamarosan a legnagyobb boldogságod lesz! Kitartás

2014. okt. 2. 17:53
 5/10 anonim ***** válasza:
Terhesség alatt egyáltalán nem kívántam a szexet. 5 hónapja szültem és most kezdek hormonálisan visszaállni.
2014. okt. 2. 18:40
 6/10 anonim ***** válasza:
46%
Én az első 12 hétben voltam kevésbé aktív (heti 1-2 szeretkezés), második trimesztertől szülés napjáig azért heti 4-5ször együtt voltunk, kivétel, amikor valamelyikünket elszólított a munka hosszabb időre. Tenni nem tudsz igazából ellene semmit sem, sajnos ez a hormonok játéka, próbálj ráhangolódni, de ha neked nem megy, attól még a párodat ne hanyagold el, máshogyan is lehet rajta segíteni. :)
2014. okt. 2. 19:05
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Isten ments, hogy a páromat elhanyagoljam az én "hülyeségem" miatt. :) :)

2014. okt. 2. 19:29
 8/10 anonim ***** válasza:
30%
Próbáltatok síkosítót használni esetleg, hogy könnyebb legyen? Illetve a közös "videózás" nem hozna kicsit lázba? Nekem szülés után ezek segítettek, terhesség alatt nem volt ilyen problémám. Ha máshogy nem, akkor máshogy szerezz örömet a párodnak.
2014. okt. 2. 20:04
 9/10 anonim ***** válasza:
46%
* szóval, ha így sem jön be, akkor máshogy szerezz örömet a párodnak. Előző voltam. :)
2014. okt. 2. 20:05
 10/10 A kérdező kommentje:

Sikosítóval még nem próbáltuk de szerintem holnap veszek egyet, hátha.

Már nézegettünk videókat előtte, régebben beindultam rá, de most ez sem segített sajna.

Páromat sajnálom, és nagyon rossz érzés, hogy így nem tudok neki örömet okozni, csak máshogy :(

2014. okt. 2. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!