Nem kívánom a szexet. Meg fog ez változni szülés után?
A férjem kint dolgozik külföldön, és kb. 5 hetente egy hétre jön haza. Ha itthon van akkor is csak max. 2x szeretkezünk. Nappal még csak lenne hozzá kedvem, de hát itt van a 3,5 éves csemete, este pedig alig várom, hogy bezuhanjak az ágyba aludni. Nagyon megértő, és türelmes a férjem, de már kezdem ez miatt kellemetlenül érezni magam. El fog ez múlni valaha, leszek még a régi önmagam?
24hkm
Persze, csak valószínű, hogy a terhesség elnyomja a libidódat. Az első gyermeknél nem volt ilyen?
Amúgy nálam is ez volt, egyáltalán nem kívántam, mikor néha csináltuk, akkor sem igazán élveztem. De a szülés után helyreállt, és bepótoltunk mindent. :)
Szia!Velem is ugyanaz a helyzet,mint veled,hogy egyáltalán nincs kedvem a szexhez,viszont ha sikerül rászánni magam,akkor nagyon élvezem.Nálunk csak annyi akülönbség,hogy a párom naponta könyörög egy kis szexért,de valahogy nagyon nehezen tudom rászánni magam,pedig nálunk még nincs nagyobb gyerkőc se,aki lefárasztana,egyszerűen csak nincs hozzá kedvem és kész.A férjemet nagyon sajnálom,mert neki velem ellentétben most is az egekben van a libidója és nagyon nehezen birja ki,heti 1-2 szexel.Én abban reménykedem,hogy idővel változni fog a dolog,bár ha a te példádat veszem,akkor kélsőbb sem lesz jobb a helyzet.:)
15 hkm
Hm.Én 4 hónapja szültem, terhesség alatt nem volt gond a dolog, de a szülés után nagyon is az. Gátmetszést végeztek rajtam. Az előírt 6 hét után kezdtünk újra együtt lenni, de minden alkalommal iszonyatosan fájt, feszült a gátsebem.Mostanra kicsit jobb lett, de libidó az nulla :(
Tudom, ez nem jó, de teljessen rá vagyok hangolva a picire.
Én is sajnálom szegényt, de tényleg nincs hozzá kedvem, meg estére, mire a kicsit leteszem aludni, már mindketten jó fáradtak vagyunk. :(
Remélem ez változni fog.Nem tudom a menstruáció visszatérése befolyásol-e majd bármit is ez ügyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!