Szülés óta most jött meg először, meg fog változni a tej íze?
Figyelt kérdés
Mert sok helyen olvastam....2009. ápr. 15. 18:42
1/5 anonim válasza:
A baba meg fog valamit érezni, de nem szabad, hogy ettől abbahagyja a szopizást. Bár lehet, hogy egyáltalán nem kell majd neki. Sajnos ezt nem lehet kikerülni. Ha nagyon éhes, fog enni, és ha elmúlik, újra eredeti lesz az íz.
2/5 anonim válasza:
nekem nem vette észre semmit! ne izgulj nem lesz semmi
3/5 anonim válasza:
nekem észre vette. az átlagos 150ml helyett csak 80-90 ml evett és nagyokat fintorgott, teával potoltam.
4/5 anonim válasza:
Az én kislányomat nem zavarta, ugyanúgy szopitott, mint előtte. A nagyokat majd 2 évig szoptattam, közben természetesen minden hónapban megjött, sosem volt belőle probléma, ők is ugyanúgy szopiztak, mintha misem történt volna.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek!!!:)
2009. ápr. 16. 08:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!