Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4-5 hetes terhes vagyok lehet...

Kelemen Szabina kérdése:

4-5 hetes terhes vagyok lehet még fogyózni, diétázni?

Figyelt kérdés
Első babámmal 30 kg hiztam, (62 kg-92 kg voltam) 1 évvel később 67 kg vagyok és 1 hete teszteltem pozitívat, 5 nap múlva megyek orvoshoz, következő héten védőnőhöz kiskönyvet megirni, és addig a 2 hétig szeretnék 2-3 kg fogyni hogy a kezdő súlyom kevesebb legyen. nem koplalnék! És kocognék. ezt szabad?
2014. szept. 28. 16:31
1 2
 11/15 anonim válasza:
2-3 kilo minusz nem hiszem hogy oszt. ha ilyen 10 akkor már érdemes lenne, de én ahogy megtudtam, hogy terhes vagyok nem is mentem edzeni. bár én csak 53 vagyok.
2014. szept. 28. 17:55
 12/15 anonim ***** válasza:

Én is nagyon odáig voltam/vagyok a súlyom miatt. Az első terhességem alatt 28 kilót híztam, most nagyon nem szeretnék ennyit. Elterveztem, hogy mi lesz, miket eszek majd, meg minden. Erre jött a kívánósság, a hnyinger és a gyomorsav. Szóval azt eszem, amit meg bírok enni. 31. hetet töltöm holnap és +14 kilónál tartok. Sajnos ezt a terhességet +4 kilóval kezdtem, valahogy felszaladt rám még a télen. Terveztem a sportot is, de örülök, hogy élek, és ellátom a családomat, a kisfiamat. :( Sajnos hízós alkat vagyok. Idegesít,hogy hízok, de nincs erőm diétázni, meg sportolni. Még 2 hónap és megszületik a babóm. Remélem a szoptatással lemegy pár kiló, aztán majd jöhet a sport, meg a diéta, megint, mint az első gyerkőccel. Ha akkor ment, most is fog.

Egyébként hiába eszem változatosan, sok zöldésget, gyümölcsöt és még húst is, a vasam így is a béka feneke alatt van. Hiába szedem a gyógyszert, semmi erőm az élethet. Szóval nem hiszem, hogy az ásványianyag és vitaminkészletünk nem attól függ, hogy 30 kilót hízunk a terhesség végére. :(

2014. szept. 28. 18:00
 13/15 anonim ***** válasza:
Igen lehet, egy normális nőgyógyász rád is szól, ha 30 kilót hízol. Szénhidrát diétát csinálhatsz, persze orvossal konzultálva és összeállítva.
2014. szept. 28. 18:16
 14/15 anonim ***** válasza:

Én pl. úgy jártam, hogy olyan erős terhességi rosszulléteim vannak, hogy már 6 kilót fogytam. Szóval, szerintem ne erőltesd ezt a fogyókúra témát.

9 hkm

2014. szept. 29. 08:06
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerinem ne fogyozz. lehet hogy nemsokra emelyegni fogsz es attol amugy is fogyni fogsz.. Inkabb elvezd ki es egyel rendesen mig nincsenek rosszulleteid..
2014. szept. 29. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!