4-5 hetes terhes vagyok lehet még fogyózni, diétázni?
Én is nagyon odáig voltam/vagyok a súlyom miatt. Az első terhességem alatt 28 kilót híztam, most nagyon nem szeretnék ennyit. Elterveztem, hogy mi lesz, miket eszek majd, meg minden. Erre jött a kívánósság, a hnyinger és a gyomorsav. Szóval azt eszem, amit meg bírok enni. 31. hetet töltöm holnap és +14 kilónál tartok. Sajnos ezt a terhességet +4 kilóval kezdtem, valahogy felszaladt rám még a télen. Terveztem a sportot is, de örülök, hogy élek, és ellátom a családomat, a kisfiamat. :( Sajnos hízós alkat vagyok. Idegesít,hogy hízok, de nincs erőm diétázni, meg sportolni. Még 2 hónap és megszületik a babóm. Remélem a szoptatással lemegy pár kiló, aztán majd jöhet a sport, meg a diéta, megint, mint az első gyerkőccel. Ha akkor ment, most is fog.
Egyébként hiába eszem változatosan, sok zöldésget, gyümölcsöt és még húst is, a vasam így is a béka feneke alatt van. Hiába szedem a gyógyszert, semmi erőm az élethet. Szóval nem hiszem, hogy az ásványianyag és vitaminkészletünk nem attól függ, hogy 30 kilót hízunk a terhesség végére. :(
Én pl. úgy jártam, hogy olyan erős terhességi rosszulléteim vannak, hogy már 6 kilót fogytam. Szóval, szerintem ne erőltesd ezt a fogyókúra témát.
9 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!