Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4-5 hetes terhes vagyok lehet...

Kelemen Szabina kérdése:

4-5 hetes terhes vagyok lehet még fogyózni, diétázni?

Figyelt kérdés
Első babámmal 30 kg hiztam, (62 kg-92 kg voltam) 1 évvel később 67 kg vagyok és 1 hete teszteltem pozitívat, 5 nap múlva megyek orvoshoz, következő héten védőnőhöz kiskönyvet megirni, és addig a 2 hétig szeretnék 2-3 kg fogyni hogy a kezdő súlyom kevesebb legyen. nem koplalnék! És kocognék. ezt szabad?
2014. szept. 28. 16:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem! A te szervezted fogja megsínyleni, mert a baba elveszi ami neki kell!
2014. szept. 28. 16:32
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem. De nem is kell hülyére zabálni magad.

Egyébként is minek fogyozni amikor hízni fogsz igy is-ugy is???

2014. szept. 28. 16:33
 3/15 A kérdező kommentje:
Nekem fontos a kezdő súlyom. nem akarok én koplalni, csak kevesebet enni, és zöldség, gyümi, rizs, hal sali, semmi édesség, cukor, liszt, zsirok, olajos kaják. később igen, de nem túlzásba.
2014. szept. 28. 16:41
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
nem
2014. szept. 28. 16:42
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
nem
2014. szept. 28. 16:45
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2014. szept. 28. 16:46
 7/15 anonim ***** válasza:
85%

Hát én pont letojtam hogy mennyit hízok! :D 55 voltam, 85 kg voltam mikor szülni mentem. Na és ? Az a lényeg hogy a baba egészséges legyen. Meg kapjon mindent ami szükséges a fejlődéséhez ! Én azt ettem amit éppen megkivantam, és ez a következő terhességemmel is igy lesz. Ráérek majd szoptatás után fogyozni.

De az jo dolog hogy nem eszel zsirosat, sok édességet stb. És hogy sok zöldséget gyümit salit eszel. Szerintem ez nem lesz gond. De néha kell egy kis plusz :-P

2014. szept. 28. 17:32
 8/15 anonim ***** válasza:
83%
Szénhidrát diétát (180 ch diéta) simán lehet tartani végig a terhesség alatt. Nem lesz baja a babának. Ha eddig kocogtál, ezután is lehet finoman, érezni fogod úgyis, ha már sok, de ha eddig nem futottál, ne most kezd el.
2014. szept. 28. 17:33
 9/15 anonim ***** válasza:
81%
Pár hét alatt nem fogod megváltani a világot. Ha kutyafuttában le is adsz pár kilót, ugyanolyan gyorsan vissza fog jönni. Amit tehetsz, hogy egészségesen étkezel, pl ch diétát csinálsz, de nem csak 2-3 hétig, hanem folyamatosan. Ha eddig sportoltál, folytasd nyugodtan, de most ne állj neki.
2014. szept. 28. 17:35
 10/15 A kérdező kommentje:
köszönöm, 5 hónapja sportolok, de mostanába csak hébe-hóba. első babámmal nem érdekelt a hizás 30 kg hiztam, de szinte csak édességet ettem. most nem szeretnék ennyit hizni oda figyelek, 15 kg többet nem szeretnék, pláne már az elején elkezdeni mert utána már ugyse fog érdekelni, de most még nem hiszem h olyan sok táplálék kellene neki, meg sokat 20-adik héten kezdenek hizni, meg fogynak.
2014. szept. 28. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!