3. babámmal vagyok terhes, kicsit megijedtem, mert nem akartuk minden áron, más is volt így? Aki esetleg nem is tervezte?
szia! én picit fiatalabb vagyok 32. de nálunk is a 3. gyerkőc a dileme....most ebben a hónapban rajta voltunk a dolgon...de közel sem úgy - olyan - hogy is mondjam "tudatosan akarjuk" , mint a másik kettőnél akik tervezett gyerkőcök voltak.
Kétségek gyötörnek, mert bár lelkileg baromira vágyom a picire, de agyilag sok kétség gyötör, hogy anyagilag hogy fogjuk bírni!
Igen ez érdekes ,a nagyszülőkérdés ,kész vagyok tőle nekem sem akar segíteni közli neki meg van a maga élete segített eleget!!
3.babánkat várom én is ,hát most az lesz hogy majd tényleg mindent leszarok aztán úgy jönnek maguktól a dolgok és kész ,értem itt pl főzés ,takarítás majd lesz ahogy lesz !!
Pont ezt irtam én is egy válaszomban hogy most félek a legjobban hogy milyen lesz a szülés ha baj lenne közben ,mit csinálna a párom a két kicsivel !Pedig két csodaszép egyszerű szülés van előttem!
Bocsi kicsit elkalandoztam bocsi!!
Én 37 éves vagyok, a kisfiam 3,5 éves, a kislányom holnap után lesz 1 :-)
Amióta megszültem, azon agyalok, hogyan férne bele az életünkbe egy 3. baba. Illetve, az agyam azt mondja, elég a kettő, anyagilag és fizikailag is. De a szívem mást mond ... És az az igazság, hogy már esélyt is adtunk, ha jönni akar, jöhet a 3. ...
Szerintem csak bele kell jönni ebbe is. Én akkor is ki voltam borulva, amikor a 2. összejött, holott terveztük ...
Kedves 7. Babás Anyuka! Először is gratulálok! Lehet, hogy Te voltál az, akinél a rosszullétek felől érdeklődtem anno? Nagyon féltem, hogy nem tudom majd ellátni a kisfiamat, és most is félek, mert a 2. Babával is nagyon rosszul voltam ...
Megírnád, hogy vagy most? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!