Koraterhességnél (4 hét ), előfordult másnális hasszurka? Jobb oldalamon, de egyáltalán nem fáj, csak szúrogat!
Figyelt kérdés
2010. jan. 21. 12:04
21/27 anonim válasza:
Konkrétan semmit, bár nem is volt UH a rendelőben! Azt javasolta azért menjek jövőhét második felében mert nagyobb élmény rögtön szívhangot hallani, mint egy petezsákot! Végülis igaza van! Te mikor mész dokihoz?
22/27 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam,hogy Én is várok jövő hétig a dokival.ha nincs semmi panaszom,nem múló görcs vagy ilyesmi,akkor várhatok . Elvileg csütörtökön mentem volna,de akkor leszek pont 5 hetes,nem látna sok mindent sztem.Nehéz kivárni,de megpróbálom Én is.Voltak mencis görcseim,de hamar elmúlt.A cicim csak tompán fáj ha megnyomom.:))) Drukkolok nekünk4:)
2010. jan. 26. 11:47
23/27 anonim válasza:
Sziasztok!
Ma voltam UH-on, és hallottam a baba szívét, ahogy dobog :)
CRL 4 mm, ami állítólag nem rossz! Kaptam egy képet is a kis babóról :) Nagyon boldog vagyok :)
Nálatok újság, voltatok dokinál?
13.47
24/27 A kérdező kommentje:
Sziasztok !
Én is voltam tegnap a dokinál!:)
6 hetesen 3 mm-es babát láttunk.Nagyon rendi volt mert mindent megmutogatott.Azt mondta 1 hét mulva már 1 cm-es lesz a picike.Én is nagyon boldog vagyok!:)Megnyugodtam.
2010. febr. 5. 09:38
25/27 anonim válasza:
Húú ez nagyon jó, gratulálok!
Már alig várom a köv. UH-ot, remélem a 12. hétig lesz még egy!
Nálad is volt már szívhang?
13.47
26/27 A kérdező kommentje:
Hát a szívhangot nem is mondta,de el is felejtettem megkérdezni a nagy izgalomban.mondtahogy szépen fejlődik.Biztos minden rendben van,azt mondta 01 hetesen menjek vissza és akkor megbeszéljük a beutalókat.Ennyi volt.Gondolom minden oké.
2010. febr. 5. 16:37
27/27 A kérdező kommentje:
01=10 :))) ja és Én is kaptam képet.:)
2010. febr. 5. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!