Segitségetekre lenne szükségem?!?!
Azt, hogy hány hetes vagy az utolsó menstruációtól számolják.
Én a pozitív teszt után két nappal mentem orvoshoz, másnap uh-ra akkor voltam 4.hetes terhes és még csak a petezsák látszott.
Nem probléma, hogy nem szedsz vitamint, én sem szedtem az elején első babámnál, mivel 8 hetes terhes voltam mikor megtudtam. De utána szedtem (gravidát)Ne aggódj nem lesz semmi baj. Gratulálok a babához!!
Szia!
A terhességi heteket az utolsó mensi első napjától számítják (40 hét). Elég korai terhes lehetsz, kb 4-5 hetes, szerintem. Orvoshoz a 6.-7. héten érdemes menned, akkor már látszik a kicsi szíve is, ekkor állapítják meg a terhesség tényét. Ha már tudod, hogy babát vársz, kezdj el terhesvitamint szedni (Elevit, vagy Gravida), és egyeztess a nőgyógyászoddal. Boldog babavárást! :-) 13+3 km.
Én is csak a 5.hétben lettem biztos benne h terhes vagyok(előtte még csak nem is sejtettem),de akkor még csak petezsák volt látható.
Azonnal elkezdtem a vitamint szedni.
Az utolsó menzesz 1.napjától számolják a terhességi időt de ez majd később magzati méretektől függően korrigálhatják.
Gratulálok!
29 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!