Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segítségetekre lenne szükségem...

Segítségetekre lenne szükségem! Pontosan hogyan kell kiszámítani hány hetes kismama vagyok? Mert több variációt hallottam és nem tudok ki igazodni most már.

Figyelt kérdés
2009. aug. 12. 15:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó mensid 1.napja és a mai nap között hány hét és hány nap van?Na ennyi idős terhes vagy:)
2009. aug. 12. 15:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

www.naptarak.com

www.babszoba.hu

itt is vannak kalkulátorok én ezekt szoktam használni

2009. aug. 12. 15:40
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2009. aug. 12. 16:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez csak akkor igaz, ha rendszeres a menszid.

Nálam rendszertelen volt, és ilyenkor az első UH alkalmával a méretek alapján mondják meg, hány hetes terhes vagy.

Rendszeres menszi esetén is összevetik a mensziből számított hetek számát az UH méreteivel, mert van akinél később, van akinél korábban van peteérés az "előírtnál".

2009. aug. 13. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!