Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szülés előtt álló kismamik?...

Szülés előtt álló kismamik? Ti mit szólnátok, ha ferjetek odahivna a bátyát főzni hozzátok váratlanul? Tobbi lenn

Figyelt kérdés

Teljesen lehidaltamm, mert nem szeretem ha idegen ramol a konyhámban. Az indok az volt, hogy nem elég neki amit én főzök, neki vastagabb ferfi kaja kell. Miután van meg egy gyerkőc és én sen ehetek vastag kaját, ezert egyszerűbbeket főzök szülés előtt par héttel. Pl paprikaskrumpli

Nagyon megbántott, borzasztóan erőltette a tesos partit... Utana én voltam a szemet. Nen tudom mas higy van vele, de nekem nem hiányzik ez szülés előtt, meg az sem, hogy mas turkaljon a cuccaimban. En vagyok tul érzékeny?

2014. szept. 20. 22:11
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem én pontoztam sajnalom! Nekem minden vaalasz hasznos! A megbeszélés lett volna korrekt, de nem ez tortent m, hanem kesz tények elé állítás.
2014. szept. 21. 07:08
 12/20 anonim ***** válasza:
52%

Mi a vastag kaja, a hús?

PEdig neked is inkább az kellene, meg a gyereknek is, a tömény szénhidrát paprikás krumpli helyett mondom ezt úgy, hogy imádom, meg is eszem).

És igen, érzékeny vagy, sőt, továbbmegyek, kicsit bolond, mert saját magadnak köszönheted a helyzetet. Eszedbe nem jutott, hogy a férjednek olyant főzz, amire szüksége van? (mondjuk az én férjem fizikai munkát végez, megeszi a paprikás krumplit is).

2014. szept. 21. 10:23
 13/20 anonim ***** válasza:

Túlreagálod.

Mióta terhes vagyok a második gyermekünkkel szinte nem is eszek,de mégis főzök.És olyat amit a férjem és a fiam kíván.Az elején a nyers hús illatától is hányingerem volt mégis elkészítettem.

Mivel veszélyeztetett vagyok így főleg olyan kajákat készítettem amivel nem kell sokat bajlódni.Rendesen jól esett,amikor anyóstól vagy anyumtól hozott kaját vagy éppen valaki főzött nálunk.

2014. szept. 21. 10:30
 14/20 A kérdező kommentje:
Latom látatlanban megint Elindult az ítélkezés.... Természetesen készítek hust, ez egyszeri kiragadott példa, amit irtam. Nekemszenhidrat diétát kell tartanom, számolok mindent, azt meg nem gondolom, hogy a két evesnek zsíros pörkölteket kellene ennie.. Nem az a gond, ha valaki segít, hanem a helyzet ahogyan teszi.. Mindegy, igy ugysem megy at par mondatban, szurkalodo vélemény meg nem segit most es nem us hiányzik...ya szurkalido sem hiba nélküli
2014. szept. 21. 10:44
 15/20 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem meg neked van igazad, nekem sem tetszene, ha valaki turkálna a dolgaim között!
2014. szept. 21. 11:06
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne főzhetne a párod a testvérével? nincs hozzá joga? semmi rosszat nem csinál ezzel szerintem....
2014. szept. 21. 13:53
 17/20 anonim ***** válasza:
9%
CH diétát paprikás krumplival. Szép.
2014. szept. 21. 14:48
 18/20 A kérdező kommentje:
Nen fogyokurat! Ch diétát! Ebedre 50gr cht kell enni, a krumpli pont jo. Persze te nagyon értesz hozzá, a dietetikusnal is jobban. A szurkalidasrol meg elmondtam a véleményem. A tobbi valaszt köszönöm!
2014. szept. 21. 15:20
 19/20 anonim ***** válasza:

Nálunk is volt egy hasonló eset, mikor sogornőm volt terhes. Nos, mi úgy oldjuk meg még bírom szusszal addig külön fözök magamra és külön a férjemre. :)

Így nincs probléma belőle. :) Ilyen egyszerű.

2014. szept. 21. 22:01
 20/20 anonim ***** válasza:
9%

Istenem add, hogy ha terhes legyek, ne legyek ilyen sárkány...

Uhh főzött a férjed a konyhátokban a tesójával? Húúha.. Válni nem akarsz ezért?

2014. szept. 22. 03:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!