Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik, ti ilyen helyzetbe...

Kismamik, ti ilyen helyzetbe szólnátok valakinek? Leírás

Figyelt kérdés

egy hotelba vagytok, és rátok jön a rosszullét, és megindul a nyálatok sugárba, (fut a nyálatok) átlátszó folyadék hirtelen, és végighányjátok a szőnyeget sugárba, de úgy hogy senki sem látta és már készülnétek elmenni. Szólnátok a szállodavezetőnek?

Volt már veletek hasonló, ti mit csináltatok ilyen helyzetbe, érdemes vele foglalkozni?

2014. jan. 27. 11:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én szólnék.
2014. jan. 27. 11:09
 2/6 A kérdező kommentje:
miért? de nem lenne ciki, hogy kell az ilyet megmondani? de nem látszik mert sötét a szőnyeg, csak a tudat...hogy azért megtörtént a dolog.
2014. jan. 27. 11:11
 3/6 anonim ***** válasza:
76%
Most az a kérdés, hogy szólnék-e ha telehánytam a szállodában a szőnyeget? Igen, ez nem nyilvánvaló? Nyilván nem a szállodavezetőnek kell szólni ebben az esetben, hanem a személyzetnek. Mi az, hogy fut a nyál?
2014. jan. 27. 11:12
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
ez nem egy olyan dolog, amit nagyon ki tudsz védeni, szóval nem ciki. Egy ismerősöm egy táborban hányta le a szőnyeget betegség miatt. Hát van olyan, hogy az embernek nincs ideje elfutni a wc-ig.. Amúgy tudom miről beszélsz, nekem is volt ilyen hirtelen nyáltermelődés, még az íze is inkább sós volt, vagy nem tudom. Szerencsére nem hánytam, de nem álltam messze tőle
2014. jan. 27. 11:32
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésem (kis történettel) hozzád kérdező.

Mászni tudó/szerető kisgyermekeddel egy hotelbe mentek pihenni. Örülnél egy ilyen szőnyegnek?

Az enyém már ritkán mászik, de akkor sem örülnék, ha azon kéne morfondírozni, mennyire tiszta a szőnyeg, milyen gyomorváladék került oda.

Ugyanis ha nem szólsz, egy egyszerű porszívózást csinálnak, ha szólsz, akkor kitisztítják/mossák a szőnyeget.

2014. jan. 27. 11:35
 6/6 anonim ***** válasza:
87%
Nekem elsőre az jutna eszembe, hogy feltakarítom magam.
2014. jan. 27. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!