Valaki volt hasonló helyzetbe?
Figyelt kérdés
A kenetvizsgálaton kiderült még decemberbe hogy van bacim (enterococcus faecalis) arra kaptam egy curam kúrát! Utána kenetvétel és tegnap jött meg az eredménye sajna nem használt! Most kaptam unasyn antibiotikumot, valaki volt így vagy hasonló helyzetbe? 30 hetes kismama vagyok!2014. jan. 4. 13:51
1/1 anonim válasza:
Szia. Nekem 35 hetesen vették le a mintát és tegnap derült (37 hetesen) ki, hogy én is fertőzött vagyok. Nekem azt mondta a nőgyógyász és a háziorvosom is, hogy nem lehet kezelni semmilyen gyógyszerrel főleg antibiotikummal hiszen árthat a babának. A fertőzés nem árt a babának mert a méhszájam külső-belső egyaránt zárt. Egy öblögetős oldatot írt fel, azzal kell napi 1x mosakodnom, emellett a tusfürdőt el kell hagynom. Minden wc-után tusolás alulról. Tanga bugyi viselése tilos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!