Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Mit szólnátok, ha ilyen...

Nők! Mit szólnátok, ha ilyen helyzetbe kerülnétek?

Figyelt kérdés

Van az exem, aztán ő január 1-vel kiment külföldre dolgozni, de most májusban hazajött.

Szerettem volna vele talizni, mert nem haraggal váltunk el.

Mondta, h sok a dolga, másik munkahelyre került, szal most nem ér rá.

Gondoltam tegnap, h írok neki sms-t, h mizújs meg esetleg ráérne e.

Írta, h rendben minden okéé, talizhatunk.

Közben összefutottam ismerősömmel, aki mondta, h ahol dolgozik cégnél lesz felvétel, de csak protekcióval.

Aztán most jön a gubanc.

Az exem pont ennél a cégnél dolgozik, mint osztályvezető szal simán be tudna intézni.

Csak a gáz, h most holnap elmegyek a talira hülyén fogja magát kivenni, h szia hogy vagy???jól? és be tudnál intézni a céghez, mert.....??

Mondjuk a régi cégéhez felajánlotta már, h beintéz, de akkor nemet mondtam, mert nem akartam így jobb álláshoz jutni.

Nem szeretném, ha azt gondolná, h csak azért talizom vele, hogy intézkedjen.De kénytelen leszek megemlíteni, ha be akarok kerülni:S

Ti hogy reagálnátok le?

2011. aug. 4. 14:18
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Ha esetleg félreérthető lenne, én vagyok a pasi:D
2011. aug. 4. 14:19
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Most a nő szemszögéből vagy kíváncsi a válaszra? Vagy inkább magadnak szeretnél tanácsot? :)))
2011. aug. 4. 14:22
 3/23 anonim ***** válasza:
63%

ha az ex helyében lennék tuti hogy kiakadnék hogy csak ezért hivtál talira. ha a helyedben akkor viszont óvatosan megemlíteném hogy ajánlották ezt meg azt és hát megpróbálom mert nagyon szeretnék oda jutni ennyit mondj kb. aztán majd valszeg mondja hogy ő ott dolgozik te meg lepődj meg rajta hogy tényleg?? :) utánna meg fűzd tovább a mondandódat hogy bintézzen. Ha jól csináltad még ő fog hivogatni téged hogy hol tart az intézkedéssel nem neked kell majd érdekődni. (jól tudom manipulálni az embereket)

remélem segitettem :)

16/F

2011. aug. 4. 14:22
 4/23 Darcy01 ***** válasza:
100%

Talán első találkozás alkalmával ne említsd neki az állást. Ha ráér pár hetet az állásra jelentkezni, akkor szerintem várj egy kicsit.

Ha fontos neked az állás, akkor muszáj szóba hoznod. Nem haraggal váltatok el, szerintem segíteni fog.

2011. aug. 4. 14:23
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Hallottam, hogy keresnek hozzátok ... (pozíció megjelölése, pl. villanyszerelőt/értékesítőt/könyvelőt).

Szerintem érdemes lenne megpróbálnom?

- Ha szerencséd van, magától felajánlja, hogy segít.

2011. aug. 4. 14:24
 6/23 anonim ***** válasza:
Pedig egy az egyben azt fogja hinni,hogy csak érdekből akarsz Vele találkozni,főleg ha még meg is említed neki ezt a munkahelyes dolgot.Ez most elég szerencsétlenül jött ki Neked így.
2011. aug. 4. 14:25
 7/23 A kérdező kommentje:

Igen a nő szemszögéből, mert nem akarok vele összeveszni.

Az állásról meg annyit, h minél hamarabb:S

De mondom, h már régebben is kerestem, de ő nem ért rá, arról nem is beszélve, h akkor még abszolút nem tudtam róla, h ő pont ott dolgozik mivel akkor került oda.

2011. aug. 4. 14:27
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát, én annak örülnék ha őszintén elmondanád így ahogy leírtad.

Aztán miután segítettem ( már meg van az állás) elvárnám, hogy ne használd protekciód többet. ( Tehát ne engem keress feljebb jutásért vagy ilyesmi...)

És teljes diszkréciót kérnék tőled. ( Nem szeretném vissza hallani, hogy mi a kedvenc pozícióm :) )

2011. aug. 4. 14:27
 9/23 anonim ***** válasza:
29%
Azt, hogy egy számító kis p.csfej vagy, de végülis mindenki úgy segít magán, ahogy tud. Ja és hányingerkeltő a stílusod, azt hittem, nő vagy.
2011. aug. 4. 14:28
 10/23 anonim ***** válasza:
Én nem akadnék ki a helyében. Ha csak ennyit akartál volna azt biztos elég lett volna megkérdezni telefonon vagy valami, nem kell ahhoz találkozni. Szerintem nyugodtan kérdezd meg, vagy maximum várj pár napot és utána hívd fel, mintha a találka tán tudtad volna meg hogy van ez az állás.
2011. aug. 4. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!