Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Mit szólnátok, ha ilyen...

Nők! Mit szólnátok, ha ilyen helyzetbe kerülnétek?

Figyelt kérdés

Van az exem, aztán ő január 1-vel kiment külföldre dolgozni, de most májusban hazajött.

Szerettem volna vele talizni, mert nem haraggal váltunk el.

Mondta, h sok a dolga, másik munkahelyre került, szal most nem ér rá.

Gondoltam tegnap, h írok neki sms-t, h mizújs meg esetleg ráérne e.

Írta, h rendben minden okéé, talizhatunk.

Közben összefutottam ismerősömmel, aki mondta, h ahol dolgozik cégnél lesz felvétel, de csak protekcióval.

Aztán most jön a gubanc.

Az exem pont ennél a cégnél dolgozik, mint osztályvezető szal simán be tudna intézni.

Csak a gáz, h most holnap elmegyek a talira hülyén fogja magát kivenni, h szia hogy vagy???jól? és be tudnál intézni a céghez, mert.....??

Mondjuk a régi cégéhez felajánlotta már, h beintéz, de akkor nemet mondtam, mert nem akartam így jobb álláshoz jutni.

Nem szeretném, ha azt gondolná, h csak azért talizom vele, hogy intézkedjen.De kénytelen leszek megemlíteni, ha be akarok kerülni:S

Ti hogy reagálnátok le?

2011. aug. 4. 14:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Értem. A 14:24-essel értek egyet, én is úgy csinálnám.
2011. aug. 4. 14:31
 12/23 anonim ***** válasza:

én sem akadnék ki, ha szépen adnád elő :D pl, hogy épp hallottad, hogy van felvétel, és már régóta szeretnél ott elhelyezkedni meg ilyenek. de szerintem ne magyarázkodj, hogy nem ezért hívtad, egyszerűen mondd el, hogy épp most tudtad meg és kész.

Ha értelmes a lány úgyis felfogja

2011. aug. 4. 14:32
 13/23 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt nem lehet kimagyarázni,akárhogy csűröd-csavarod is,ebből Te nem fogsz jól kijönni.Próbálod itt is nagyon magyarázni,de még ha igaz is a sztori,akkor is átlátszó vagy de nagyon!
2011. aug. 4. 14:33
 14/23 A kérdező kommentje:

Na jó, most lehet én fogalmaztam rosszul, de miért hurrogtok le?

Szimplán szerettem volna vele találkozni, hogy mi újság van.

Ha nem szólt volna az ismerős eszembe nem jutott volna megkérni, h intézzen már nekem valamit(pedig már egyszer felajánlotta meg mondta, h ha kell segít).

Engem, ami zavar, h most szeretném igénybe venni a segítségét, amit ő maga ajánlott fel, csak hülyén jön ki, h fél éve nem láttam és ezzel állítok oda:S:S:S

2011. aug. 4. 14:37
 15/23 anonim ***** válasza:
Külföldön sem egyszerű JÓ munkát találni, protekció nélkül. Ha adva van egy jó ismerősöd, aki már egyszer felajánlotta, hogy segít, most te is felhozhatod neki, de minden az előadás módon és a jó időzítésen múlik. Ha pedig a exed, az pláne jó, mivel kicsit bensőségesebb a kapcsolatotok. Szerintem akár első találkozásnál is felhozhatod a témát, de csak finoman kezdj neki kérdéseket feltenni a munkájával kapcsolatban és ha körbeírod, ő pedig veszi a lapot, úgy is fel fogja ajánlani. KÜLFÖLDÖN SEGÍTENEK AZ EMBEREK EGYMÁSNAK!
2011. aug. 4. 14:41
 16/23 anonim ***** válasza:
Saját magad is leírtad,hogy hülyén jön ki.Így van.
2011. aug. 4. 14:42
 17/23 anonim ***** válasza:
Azért azt is vegyétek figyelembe, hogy ha csupán mostanság került oda az ex, nem biztos, hogy van már akkora szava, vagy ismeretsége segitnei. Viszont szerintem kérdezd meg nyugodtan, az nem kerül semmibe. Én nem haragudnék meg érte, és ha tudnék, segitenék is. Nem nem kellene nagyon húzni az időt, mert mi van akkor, ha egy régebbi dolgozó cimbijének is kell a meló?
2011. aug. 4. 15:01
 18/23 anonim ***** válasza:

szinte a legtöbb helyre így lehet bejutni, szóval ez rossz megközelítés volt hogy nem akartad hogy segítsen. te is segítenél neki nem?

Ha taliztok hozd fel neki a témát nyugodtan.

2011. aug. 4. 15:18
 19/23 anonim ***** válasza:

ha meg nem akarod egyből megkérdezni, úgyis szóba jön a munka, és ha szerencséd van, ő maga ajánlja fel.

Akik meg lehurrogtak azokkal meg ne foglalkozz.

2011. aug. 4. 15:19
 20/23 anonim ***** válasza:
Ha barátok vagyunk, úgyis felajánlom.
2011. aug. 4. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!