Szülés előtt álló kismamik? Ti mit szólnátok, ha ferjetek odahivna a bátyát főzni hozzátok váratlanul? Tobbi lenn
Teljesen lehidaltamm, mert nem szeretem ha idegen ramol a konyhámban. Az indok az volt, hogy nem elég neki amit én főzök, neki vastagabb ferfi kaja kell. Miután van meg egy gyerkőc és én sen ehetek vastag kaját, ezert egyszerűbbeket főzök szülés előtt par héttel. Pl paprikaskrumpli
Nagyon megbántott, borzasztóan erőltette a tesos partit... Utana én voltam a szemet. Nen tudom mas higy van vele, de nekem nem hiányzik ez szülés előtt, meg az sem, hogy mas turkaljon a cuccaimban. En vagyok tul érzékeny?
picit túlérzékeny vagy, igen. megértem, h bizonyos részletek rosszul esnek, de a hormonok nagyítják fel ekkorára.
engem nem zavar, ha turkálnak a cuccaimban, csak főzés után mosogassanak el :)
Az én sógorom séf egy menő étteremben. :) Mindig nagyon finom és marha guszta kajákat készít. De sajnos csak ünnepekkor élvezhetjük, amikor összejön a család.
Szóval én nagyon élvezném, ha főzőcskézne a konyhámban. Még a mosogatást is bevállalnám utána. :)
29 hkm
Attól, hogy te nem ehetsz "vastag kaját" - milyen idióta gy megfogalmazás, könyörgöm ...- a többieknek meg főznek el normálisan. Egy 2 évesnek nem feltétlenül paprikaskrumpli a megfelelo táplálék, meg neked se.
Értelmesebb lenne megbeszélni, hogy o mit szeretne, te mit tudsz es ha kell, hogyan segíthetne a bátyja/anyád/szomszédasszony
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!