Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szülés előtt álló kismamik?...

Szülés előtt álló kismamik? Ti mit szólnátok, ha ferjetek odahivna a bátyát főzni hozzátok váratlanul? Tobbi lenn

Figyelt kérdés

Teljesen lehidaltamm, mert nem szeretem ha idegen ramol a konyhámban. Az indok az volt, hogy nem elég neki amit én főzök, neki vastagabb ferfi kaja kell. Miután van meg egy gyerkőc és én sen ehetek vastag kaját, ezert egyszerűbbeket főzök szülés előtt par héttel. Pl paprikaskrumpli

Nagyon megbántott, borzasztóan erőltette a tesos partit... Utana én voltam a szemet. Nen tudom mas higy van vele, de nekem nem hiányzik ez szülés előtt, meg az sem, hogy mas turkaljon a cuccaimban. En vagyok tul érzékeny?

2014. szept. 20. 22:11
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
70%

picit túlérzékeny vagy, igen. megértem, h bizonyos részletek rosszul esnek, de a hormonok nagyítják fel ekkorára.

engem nem zavar, ha turkálnak a cuccaimban, csak főzés után mosogassanak el :)

2014. szept. 20. 22:23
 2/20 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem kicsit tupreagalod, miert lenne baj, h a tesojaval kozosen foznek valamit, sztem nekik jo program, neked meg legalabb nem kell fozni aznap? Jo esetben a konyha az ove is ha egyutt eltek, tehat nem csak a tied.. amugy meg gondolom eddig is szerette a kemenyebb kajakat, nyilvan hianyzik, ha te honapok ota natur csirkemellet csinalsz. Én most szultem, de soha nem hisztiztem a terhesseg.alatt, sztem csak konnyu rafogni.. lazits, es elvezd az utolso heteket, m nehez idoszak var ratok!!
2014. szept. 20. 22:27
 3/20 anonim ***** válasza:
69%
Én örültem volna ha szülés elött nekem ide jöttek volna fözni és nekem nem kell... Ki. A franc akar a lábán annyit állni már akkora hassal.. Ha meg nem szereted a kupit, akkor pakoljon is el és kész! Ezen nem kellett volna összeveszni...
2014. szept. 20. 22:32
 4/20 anonim ***** válasza:
78%
Örülj, hogy nem kell főznöd! Sőt , szólj a tesónak ,hogy szülés után nagy szükség lenne rá ,hogy jó kis leveseket csináljon neked, hogy legyen sok tejed!
2014. szept. 20. 22:32
 5/20 anonim ***** válasza:
74%

Az én sógorom séf egy menő étteremben. :) Mindig nagyon finom és marha guszta kajákat készít. De sajnos csak ünnepekkor élvezhetjük, amikor összejön a család.

Szóval én nagyon élvezném, ha főzőcskézne a konyhámban. Még a mosogatást is bevállalnám utána. :)

29 hkm

2014. szept. 20. 22:34
 6/20 A kérdező kommentje:
Bizonyára én is tul érzékeny vagyok, de attol neg a 2 éves fiamra es magamra ugyanugy főznöm kell.. Ugyanis tatarbeefsteaket egyikőnk sem eszik...
2014. szept. 20. 22:51
 7/20 A kérdező kommentje:
Meg az is benne van a pakliban, higy minden hétvégén vendegjaras van mar nalunk, ahol termeszetesen Mindenkit kirbeugralhatok, a kisfiamat ezerrel lekotom közben, hogy ne zavarja a társaságot. A batyust kimondottan idegesíti pl. Azt hiszem kicsit elfáradtam minden szempontból, azert köszönöm hogy meghallgattatok!
2014. szept. 20. 22:57
 8/20 anonim ***** válasza:
35%
Engem is zavarna.
2014. szept. 21. 00:08
 9/20 anonim ***** válasza:
52%
Imádom ezt az oldalt, aki leírja az igazat, azt pontozzuk le, m nem azt írta amit hallani szeretne valaki..
2014. szept. 21. 02:52
 10/20 anonim ***** válasza:
61%

Attól, hogy te nem ehetsz "vastag kaját" - milyen idióta gy megfogalmazás, könyörgöm ...- a többieknek meg főznek el normálisan. Egy 2 évesnek nem feltétlenül paprikaskrumpli a megfelelo táplálék, meg neked se.

Értelmesebb lenne megbeszélni, hogy o mit szeretne, te mit tudsz es ha kell, hogyan segíthetne a bátyja/anyád/szomszédasszony

2014. szept. 21. 06:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!