Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit szólnátok ha egy rég nem látott srác váratlanul szerelmet vallana nektek?
Mondjuk régen sokat találkoztatok , de nem történt semmi (még be is jött nektek a srác) aztán egy jó ideig nem láttátok egymást de mikor összefuttok akkor a srác elmondaná ,hogy szerelmes belétek.
És a srác egyébként tegyük fel ,hogy (régen is jó volt) de időközben nagyon nagyon jó pasi lett.
Oké, de még jobban örülnék, ha nem nyomná le rögtön a torkomon érzéseit, hanem inkább visszatartja és úgy pórbál meghódítani.
Ettől függetlenül imponálna.
Én pont olyan helyzetben vagyok, hogy várok hogy egy ilyen régi srác felbukkanjon megint mert még mindig szeretem :D ki tudja lehet te vagy az xd
Na de amúgy tényleg próbáld meg. szerelmet vallani túlzás, de közeledni szerintem megéri.
Igen lehet ,hogy én vagyok :D
Egyébként nem találkozunk... szóval nem tudom neki megmondani mit érzek...
Miért nem találkoztok?
Amúgy ha elvileg ismeritek egymást közelről fb-n is ráírhatnál. Nem rögtön rázúdítani mit érzel csak hogy régen beszéltetek, hogy van stb.
Figyu, saját tapasztalat. Régen bejöttél neki. Most mégjobban nézel ki. TUTI hogy örülni fog :D legalábbis nem fogja azt mondani hogy hagyd békén. én a helyedben ráírnék mert mint írtam én is hasonló helyzetben vagyok csak a lány szerepében :D csak a mi sztorink komplikáltabb úgyhogy már csak a csodában hiszek hogy egyáltalán emlékszik-e még rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!