Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit szólnátok ha egy rég nem látott srác váratlanul szerelmet vallana nektek?
Mondjuk régen sokat találkoztatok , de nem történt semmi (még be is jött nektek a srác) aztán egy jó ideig nem láttátok egymást de mikor összefuttok akkor a srác elmondaná ,hogy szerelmes belétek.
És a srác egyébként tegyük fel ,hogy (régen is jó volt) de időközben nagyon nagyon jó pasi lett.
Miért lenne szánalmas? Mert beleszeret valakibe attól még nem lesz szánalmas valaki. És nem biztos ,hogy nem lépett tovább. De lehet hogy eszébe jut valaki és megint rá gondol és megint megint stb... Aztán mivel be nem teljesedett dolog volt miért ne szerethetne bele újra?
Egyébként ez a helyzet is eléggé komplikált... Mondjuk úgy ,hogy nem írhatok rá...
És te 73%-as mikor láttad őt utoljára?
Miért nem írhatsz rá?
Hát én csak utcán találkozok vele. De kb. 1 hónapja láttam utoljára.
Szerintem sem szánalmas. Az érzéseket nem lehet irányítani. Sok példát tudok hogy valakik összejöttek, utána szakítottak, jártak más emberekkel de a végén megint egymásnál kötöttek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!