Magas a vérnyomás vissza menjek a kórházba?
Figyelt kérdés
ma voltam Nst-n és magas volt a vérnyomásom,az orvos azt mondta mérjem sűrűn és ha 140/90 fölé megy,akkor holnap menjek vissza.négykor és hétkor mértem mert közbe elaludtam,de négykor 140/91,hétkor pedig 142/89,ha a többi is ilyen határ érték lesz,akkor is vissza menjek?Én magamtól vissza mennék,de amikor szerintük ok nélkül mész vissza sajnos nem mindig a kedvesebb arcukat mutatják.2010. jan. 19. 19:22
1/7 anonim válasza:
Légyszives ahhoz az orvoshoz menjél vissza aki vissza rendelt. Nem kell megijednek, de ez az érték lehet magasabb is, amikor nem méred.Idejében meg kell fogni ezt a problémát. Én is szedek vérnyomáscsökkentőt.
2/7 anonim válasza:
Mindenképp menj, mert a magas vérnyomás gond a szülésnél.
3/7 anonim válasza:
szerintem mindenképp menj vissza tényleg a határ....de nem éri meg kockáztatni!Én biztos vissza mennék!
4/7 anonim válasza:
Egyértelműen visszamennék, mert ez már tartósan magas vérnyomás, nem csak az nst (izgalom...)hatására volt magas. Szerintem a doki is kb. erre gondolt, amikor azt mondta, hogy menj vissza, ha a többi is ilyen határérték lesz. Nagyon fontos, hogy kezeljék, mert a magas vérnyomás idő előtt elöregítheti a méhlepényt és egyéb gondokat is okozhat.
5/7 anonim válasza:
Nekem azt mondták, ezzel az értékkel már menni kell.
6/7 anonim válasza:
Mi van veled? Visszamentél?
Remélem, igen...
7/7 A kérdező kommentje:
vissza mentem,de nem volt ugyan az az orvos,és ez elküldött vérvételre és vizelet vizsgálatra,mert azt mondta a 153/98 határ érték.holnap vissza kell mennem,és mérjem napi háromszor,reggel délbe este.az lesz a jó ha holnap megint másik orvos lesz!remélem nem lesz semmi baj.ettől megindíthatják elöbb a szülést?36 hetes vagyok és emelett eléggé vizesedem is.
2010. jan. 20. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!