Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan teszitek magatokat túl...

Hogyan teszitek magatokat túl várandósan az anyagi problémákon?

Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 11:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Én 10 hetes tehes voltam amikor a próbaidömön elküldtek...azóta semmi és nem is lesz a szülésig..:(a párom közalkalmazott albérletben lakunk...elöször sokat idegeskedtem de rájöttem hogy árt a babának...próbálok nem gondolni rá..nagyon meghuzzuk a gatyát kajával mindennel kapcsolatban..és próbálunk arra gondolni hogy ha megszületik jobb lesz mert akkor már jön a gyed..addig kell kihuzni de igen csatlakozom a többiekhez mindig van valahogy:)kitartás.13kismama
2010. jan. 19. 12:55
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

A femibionos vagyok. :) Ezt ajánlották és nagyon be is jött. Mást mondjuk nem próbáltam, de nem is "merek", mert az orvosok ezt javasolták. Ez az én hülyeségem. Úgy számolom, hogy ez most február közepéig elég amit szedek, utána még egyet kell venni,és már meg is lesz a baba, és a szoptatás alattra is marad.

Ja, arról még én se beszéltem, hogy nekünk a vizotdíj 10x a szülés, így 80.000 Ft-ot ki kell ügyeskedni. Férjem a pénzügyminiszter, én nem tudnék semmi ilyesmit kiügyködni.

2010. jan. 19. 13:01
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
3.-dik válaszoló vagyok.és a vicc emellett h vannak emberek akik olyan munkával keresnek egy csomó pénzt h ne is mondjam.és aki két kezű munkát végez kint télen nyáron esőben hóban 40 fokban nem becsülik semmire és nem fizettik ki.nekünk csak kb 7 millkoval lógnak ha ez meglenni nem tartanánk itt h tegnap majdnem kikapcsolták a villanyunkat de mivel látták h nagy pocak igy megkegyelmeztek:)nem tudom hová lesz ez a világ....hogy fogjuk így felnevelni a gyerekeinket....
2010. jan. 19. 13:06
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi jók vagyunk, "csak" gázelmaradásunk van... kiszámoltuk, téli hónapokban, ha napi 10 órát megy a fűtés, akkor havi 85.000 pörög az óra... Így mi nyáron is "fogyasztunk" 2-300 köbmétereket. :)
2010. jan. 19. 13:12
 15/19 anonim ***** válasza:

Nekem már megvan a baba de nekünk is terhességem alatt jött el a " rossz időszak" . Most az előző hónapokhoz képest jól állunk mert már tgyást kapok, a családiból meg pelust veszünk meg popsitörlőt.

Ruhákat kaptunk szerencsére több méretből is sokat.

Hálistennek van tejem nem is tudom mi lenne ha nem lenne vehetném a HA-s tápszert 10 ezer ft. egy hónapra,,,,

Mi is a gázzal vagyunk elmaradva meg egy hó villannyal ill.vízzel. Ezt gyorsan még helyre kéne hozni amig tgyást kapok, mert a gyed az egy 8-9 el kevesebb lesz.

Jó egészséget és sok sok tejcsit kívánok mindenkinek!!!

2010. jan. 19. 14:52
 16/19 A kérdező kommentje:
Egyébként még annyit,hogy sajnos én úgy nőttem fel hogy csak annyi jutott amennyi éppen kellett,és a szüleimre anyagilag nem számíthatok (minden másban viszont igen!!!).Viszont ott vannak a drága anyósomék...milliomosok,de nem segítenek.Úgy gondolják,hogy mindenki úgy oldja meg ahogy tudja,még a saját fiúkat sem segítik semmivel.
2010. jan. 19. 14:57
 17/19 anonim ***** válasza:
Jobb is ha nem segítenek, még a fejetekhez lenne vágva, hogy ők tartanak el benneteket. Jobb a békesség.
2010. jan. 19. 15:25
 18/19 anonim ***** válasza:
Sajnos, akkor sem könnyebb, ha a baba megszületik, mert akkor meg a pelusra, popsitörlőre stb. megy a pénz. Ezért is jó szoptatni, legalább tápszerre nem kell költeni. Később viszont bébiételre (tejpép, főzelék...)esetleg vitaminra, gyógyszerre...Mindennap gyümölcs, zöldség... Nem mindegy, mit adsz enni a kicsinek. Most megint szedem az Elevitet, mert már nagyon le vagyok pukkanva.Szóval, nem lett könnyebvb, hogy már megszülettett, és egy éves.
2010. jan. 19. 18:26
 19/19 anonim ***** válasza:
én munkanélküli voltam amikor kismama lettem 1 hónap mulva már semmi lóvét nem kaptam sehonnan tehát a 8 hónapot egy árva fillér nélkül töltöm apárom fizetése elmegy a rezsire szinte. nagyon sokat örlödttem és sírtam emiatt de ahogy telt az idő rájöttem hogy ezzel csak a babának ártok így vissza vettem és probálok arra gondolni hogy majd csak jobb lesz hisz sok választás nincs
2010. jan. 20. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!