Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, ti hogyan cselekdnét...

Kismamák, ti hogyan cselekdnétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
a nagynéném 22hetes terhes. az egyik UH-n azt mondták, hogy a baba vastagbele egy szakaszon tágabb a normálisnál. pár nap múlva visszament kontrollra, a doki azt mondta még mindig fennáll a tágulat, ezért elküldte a megyei kórházba. ott a főorvos megnézte UH-al 5 perc alatt, azt mondta a vastagbél mindenhol tágabb, nem tudja mitől, mjad születés után kiderül. a nagynéném úgy érzi nem kapott elégséges tájékoztatást, nem mondtak neki semmit és nagyon aggódik, hogy mi lehet. annyit mondtak 1 hónap múlva menjen vissza. de már sír meg minden, hogy mi lehet. ti a helyében elmennétek magánkórházba teljes kivizsgálásra vagy feleslegesnek gondoljátok. ezen gondolkodik, de nem tudja érdemes-e, meg néha azt érzi, hogy ő a hülye, mert hisztizik meg túlreagálja az egészet. mit tennétek ilyen helyzetben?
2010. jan. 17. 23:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Sokat segíteni sajnos nem tudok,de az biztos,hogy nem tesz jót a babának,ha ennyire ideges..:(

Szerintem is menjen el magánrendelésre,főleg ha a pénzen nem múlik...

Szorítok,hogy minden rendben legyen!

Bocsi,de muszály offolnom kicsit..

23:39-es!!

Megköszöném,ha írnál magadról egy picit,akár privibe is!

Ugyanis 31 hetesen derült ki,hogy a babámnak ok tágulata van,és hááát kicsit én is ideges vagyok..:(

Mit jelent az "enyhe fokú" tágulat??

Volt szükséged műtétre születés után?

Bármit írnál,nagy segítség lenne!Előre is köszönöm!

2010. jan. 18. 09:48
 12/14 anonim ***** válasza:

23:39 vagyok.

Nem a babámnak, hanem nekem van enyhe agykamra-tágulatom. Egy szédülésroham-sorozat után alaposan kivizsgáltak a neurológián, és ott összesen ennyit találtak, az egyik agykamrám nagyobb az átlagosnál, de aggodalomra nem ad okot. A rohamok azóta nem jöttek vissza, az oktát sem találták meg. Most a 27. terhességi hétben járok, eddig a babámnál sem találtak semmit.

Sajnálom, de csak ennyit segíthetek. :-(

2010. jan. 18. 09:55
 13/14 anonim ***** válasza:

Igen,értettem,hogy neked van ez a "problémád".

Csodálkozom,hogy előbb nem derült ki..

Magzati korban azért fel szoktak figyelni erre (jobb esetben..)Habár régebben nem voltak ennyire fejlett módszerek..

Na mindegy,azért köszönöm neked, és boldog babavárást! :)

2010. jan. 18. 10:00
 14/14 anonim ***** válasza:

Az én időmben, 32-33 éve még nem volt ultrahang. Anyumat egyszer röntgenezték, akkor is azért, hogy ikreket vár-e, mert hatalmas hasa volt.

Köszönöm. :-)

2010. jan. 18. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!