Kismamák, ti hogyan cselekdnétek ebben a helyzetben?
Sokat segíteni sajnos nem tudok,de az biztos,hogy nem tesz jót a babának,ha ennyire ideges..:(
Szerintem is menjen el magánrendelésre,főleg ha a pénzen nem múlik...
Szorítok,hogy minden rendben legyen!
Bocsi,de muszály offolnom kicsit..
23:39-es!!
Megköszöném,ha írnál magadról egy picit,akár privibe is!
Ugyanis 31 hetesen derült ki,hogy a babámnak ok tágulata van,és hááát kicsit én is ideges vagyok..:(
Mit jelent az "enyhe fokú" tágulat??
Volt szükséged műtétre születés után?
Bármit írnál,nagy segítség lenne!Előre is köszönöm!
23:39 vagyok.
Nem a babámnak, hanem nekem van enyhe agykamra-tágulatom. Egy szédülésroham-sorozat után alaposan kivizsgáltak a neurológián, és ott összesen ennyit találtak, az egyik agykamrám nagyobb az átlagosnál, de aggodalomra nem ad okot. A rohamok azóta nem jöttek vissza, az oktát sem találták meg. Most a 27. terhességi hétben járok, eddig a babámnál sem találtak semmit.
Sajnálom, de csak ennyit segíthetek. :-(
Igen,értettem,hogy neked van ez a "problémád".
Csodálkozom,hogy előbb nem derült ki..
Magzati korban azért fel szoktak figyelni erre (jobb esetben..)Habár régebben nem voltak ennyire fejlett módszerek..
Na mindegy,azért köszönöm neked, és boldog babavárást! :)
Az én időmben, 32-33 éve még nem volt ultrahang. Anyumat egyszer röntgenezték, akkor is azért, hogy ikreket vár-e, mert hatalmas hasa volt.
Köszönöm. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!