Kismamák, ti hogyan cselekdnétek ebben a helyzetben?
Igenis menjen és kérdezzen utána annál az orvosnál is akár akihez eddig is járt!!
Inkább nézzék hülyének a sok kérdezősködés miatt minthogy valami nagyobb baj legyen vagy hogy egész nap sírjon!
Én elmennék egy alapos kivizsgálásra egy olyan helyre, ahol értenek a magzatdiagnosztikához, hogy meg tudják állapítani, pontosan mi is a baja a babának, és az a születés után hogyan kezelhető. Lehet, hogy azonnali műtétre van szükség, ez esetben a baba műtétjére előre fel lehet készülni.
Aggódással meg sírással nem megy sokra, itt tiszta fej kell, hogy higgadtan tudjon jól dönteni a baba érdekében.
Kicsit rákerestem a vastagbéltágulatra a neten. Széklettartási zavarokat okoz, de nem életveszélyes állapot, és mútéttel megszüntethető, miután megszületett a baba.
Enyhe agykamratágulatom nekem is van, meg mellé 2 diplomám... :-)
Miféle betegségeket képzelt be, ha egyszer vastagbéltágulatot mondtak neki?
"Enyhe agykamratágulatom nekem is van, meg mellé 2 diplomám... :-)"
azért az nem mindegy, hogy milyen... ;)
"Miféle betegségeket képzelt be, ha egyszer vastagbéltágulatot mondtak neki?"
nyilván valami genetikait.
szerintem ha ennyire parázik, akkor menjen magánrendelésre. persze az nincs ingyen (nekünk alkalmanként 8e volt, a vérvizsgálatok 17e, az UHk szintén 8e), viszont rendesen megvizsgálják. ha azt mondják neki, hogy 2 hét múla jöjjön vissza, akkor van 2 hét múlvára időpont, amint megvannak a leletek egyből hívják, lehet kérdezni és még válaszolnak is stb.
nálunk az első baba 3 és fél hónaposan elment. rendes állami rendelésre rájtunk. a második pénteken megszületett és magánrendelésre jártunk. nem azt mondom, hogy ha magánrendelésre járunk, akkor az első is megmaradt volna, csak azt, hogy nem érzem, hogy mindent megtettek...
Szia!
Szomorú ez a helyzet, főleg így hogy első babája lesz. Én a helyében mindenképpen elmennék magán klinikára és nem sajnálnál rá a pénzt (ha azt írod nekik a pénzel nem is lenne gond akkor nem értem eddig mért nem ment) Valljuk be, nem ér már rá annyira a gyerek vállalással, 31 éves... Tegyen meg mindent, hogy egészséges legyen az a baba, mennyen és vizsgáltassa ki magát! Szóval én mindenképp elmennék. Inkább reagáljuk túl mint, hogy valami baj legyen.
Én már el is mentem volna egy magánklinikára, bár nem vet fel a pénz.Szerintem beszélj vele, hogy menjen, nézesse meg.
Sokszor javasoltam már másoknak is az Istenhegyi Klinikán Hajdú Krisztina doktornőt.Nálam is gond volt a babával, de ő megnézte, és nagyon megnyugtatott.Igaza volt, már teljesen rendben van a gyerkőcöm.Nagyon alapos, és kiváló szakember.Hozzáteszem, és a Balaton partján lakom, és mégis képes voltam elutazni hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!