Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ilyen helyzetben? Ti hogyan cselekdnétek?
A barátom szakított velem, nagyon furcsa fiú, nem is élőben szakított. Na mindegy. Nem tudom, szeret-e még, de a lényeg, hogy én még nagyon.
Elfogadtam a szakítást, de borzasztóan esett, és már félév eltelt, ugyanakkor egyre rosszabbul érzem magam.
1.rettentően hiányzik(bármit megtennék, hogy újra együtt legyünk, ő is nagyon szeretett engem)
2. nagyon féltékeny vagyok rá, nincs barátnője, de az osztályában egy csomó gyönyörű lány van (mások mindig rám is azt mondják, hogy nagyon szép vagyok, de elvesztettem minden önbizalmam, önbecsülésem)
3.nem udvarol más lányoknak, de pl.ha valakinek facebookon boldog szülinapot kíván(egy szép osztálytársának), már elkezdenek folyni a könnyeim, hogy vajon miért nem voltam elég jó neki
4. azóta vakbelem is volt, meg állandó fejfájás, nagyon megviselt a dolog
Mit tegyek? Én még nagyon szeretem a fiút. És ő is így volt velem, de megváltoztak az érzései, mivel a kapcsolatunk körülményei eléggé rosszak voltak. Gondolok itt a kevés találkozásra, féltékenykedésre, távolságra.
nekem egy új pasi segített
amolyan kutyaharapás szőrivel
persze nem egyszerű találni egy alkalmas példányt de keresgélhetsz
velem szinte teljesen elfeledtette az exet
nem járunk de sokat törődünk egymással
most mit bánkódsz? felesleges? ér annyit hogy tönkretedd magad? lépj tovább, jön másik
tudom tudom könnyű mondani, de ezt mindenki átéli, az élet nehéz...
21L
Ha nem tudtok újra összejönni, akkor szerintem próbáld tényleg túl tenni magad rajta, mielőtt az egészséged rovására menne.
Szerintem fiatal vagy még, biztos találsz valakit akivel müködni fog. Ezt azért is gondolom mert milyen durva dolog valakivel nem személyesen szakítani????
Az alapvető tisztelet sem volt meg.. szerintem.. hogy bele mondja a szemedbe, hogy vége.. Jóbbat érdemelsz!
28N
Sajnálom, látom sok mindenkivel történt hasonló eset.
Bár barátnőm szerint még van esélyem, nem is kevés, hiszen szeret még, meg hogy meg kellene próbálnom visszaszereznem, mivel nincs barátnője, és nyilván egy jódarabig nem is lesz.
Szerintem nem lenne megalázkodás beszélni vele szemtől szembe, szerintetek? :/
Jó kérdés, hasonló helyzetben vagyunk, igaz én férfi vagyok. Van egy lány akiért megőrülök, de nem kellek neki. Ha kommentel facebook-on valami csávó képére, vagy ha írnak neki a falára tök sz@rul érzem magam, pedig nincs semmi köztük.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!