Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni ilyen helyzetb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni ilyen helyzetben? Ti hogyan cselekdnétek?

Figyelt kérdés

A barátom szakított velem, nagyon furcsa fiú, nem is élőben szakított. Na mindegy. Nem tudom, szeret-e még, de a lényeg, hogy én még nagyon.

Elfogadtam a szakítást, de borzasztóan esett, és már félév eltelt, ugyanakkor egyre rosszabbul érzem magam.

1.rettentően hiányzik(bármit megtennék, hogy újra együtt legyünk, ő is nagyon szeretett engem)

2. nagyon féltékeny vagyok rá, nincs barátnője, de az osztályában egy csomó gyönyörű lány van (mások mindig rám is azt mondják, hogy nagyon szép vagyok, de elvesztettem minden önbizalmam, önbecsülésem)

3.nem udvarol más lányoknak, de pl.ha valakinek facebookon boldog szülinapot kíván(egy szép osztálytársának), már elkezdenek folyni a könnyeim, hogy vajon miért nem voltam elég jó neki

4. azóta vakbelem is volt, meg állandó fejfájás, nagyon megviselt a dolog

Mit tegyek? Én még nagyon szeretem a fiút. És ő is így volt velem, de megváltoztak az érzései, mivel a kapcsolatunk körülményei eléggé rosszak voltak. Gondolok itt a kevés találkozásra, féltékenykedésre, távolságra.

2011. aug. 9. 12:11
 1/10 A kérdező kommentje:
*cselekednétek
2011. aug. 9. 12:12
 2/10 anonim ***** válasza:

nekem egy új pasi segített

amolyan kutyaharapás szőrivel

persze nem egyszerű találni egy alkalmas példányt de keresgélhetsz

velem szinte teljesen elfeledtette az exet

nem járunk de sokat törődünk egymással

most mit bánkódsz? felesleges? ér annyit hogy tönkretedd magad? lépj tovább, jön másik

tudom tudom könnyű mondani, de ezt mindenki átéli, az élet nehéz...

21L

2011. aug. 9. 12:18
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha nem tudtok újra összejönni, akkor szerintem próbáld tényleg túl tenni magad rajta, mielőtt az egészséged rovására menne.

Szerintem fiatal vagy még, biztos találsz valakit akivel müködni fog. Ezt azért is gondolom mert milyen durva dolog valakivel nem személyesen szakítani????

Az alapvető tisztelet sem volt meg.. szerintem.. hogy bele mondja a szemedbe, hogy vége.. Jóbbat érdemelsz!

28N

2011. aug. 9. 12:20
 4/10 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzetben vagyok. Velem nem szakított, csak én elköltözök és ezért lesz vége. Igazából semmiféle bánkódást nem mutatott ki, és hiába szeretem, nem fogok miatta sírni, főleg nem fél évig. Áh, találsz mást. Könnyű mondani, de sokak keresztül mentek már ilyesmin. És hidd el, sikerül :)
2011. aug. 9. 12:21
 5/10 anonim válasza:
Ugyanilyen ilyen helyzetbe voltam kb. fél éve .Uganígy szakítottam a barátommal(nem is személyesen) és padlón voltam egészen július közepéig , amikor megismertem más valakit aki már úgy elterelte a figyelmem és mire beköltöztem abba a városba ahol ő lakik addigra sajnos kavart egy másik csajjal akivel azóta összejött és ez is elszomorított.Szóval szerintem addig cselekedj amíg még nem veszíted el és még nem csavarja el más lány a fejét.Nekem is nagyon hasonló a sztorim és a srác az én esetemben is elég visszafogott,nem csajozós tipus.15/L
2011. aug. 9. 12:22
 6/10 anonim ***** válasza:
Úristen.. Sajnos velem is pont ez történt, .. lassan 1 hónapja szakított velem.. ő se udvarol másoknak, de sajnos most már rám se figyel,még nagyon szeretem, remélem én hamarabb túl teszem magam rajta, de ha segítség kell írj üzenetet mert rám is rámférne ://...
2011. aug. 9. 12:23
 7/10 anonim ***** válasza:
12:23-as vagyok: ő is nagyon visszafogott, de az indoka az volt hogy már csak barátilag szeret:/ én nagyon szeretem őt.. mindent megtettem érte és még sem kellettem neki..:/
2011. aug. 9. 12:24
 8/10 anonim ***** válasza:
*és msn-en szakított velem ráadásul :/ élőben nem akart találkozni.. azóta se láttam, de a gimibe együtt fogunk még járni 4 évig :|
2011. aug. 9. 12:26
 9/10 A kérdező kommentje:

Sajnálom, látom sok mindenkivel történt hasonló eset.

Bár barátnőm szerint még van esélyem, nem is kevés, hiszen szeret még, meg hogy meg kellene próbálnom visszaszereznem, mivel nincs barátnője, és nyilván egy jódarabig nem is lesz.

Szerintem nem lenne megalázkodás beszélni vele szemtől szembe, szerintetek? :/

2011. aug. 9. 13:08
 10/10 anonim ***** válasza:

Jó kérdés, hasonló helyzetben vagyunk, igaz én férfi vagyok. Van egy lány akiért megőrülök, de nem kellek neki. Ha kommentel facebook-on valami csávó képére, vagy ha írnak neki a falára tök sz@rul érzem magam, pedig nincs semmi köztük.

19/F

2011. aug. 9. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!