Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hol lehet csinos és kényelmes...

Hol lehet csinos és kényelmes kismamaruhákat kapni?

Figyelt kérdés

16 hetes vagyok, nadrágok már zavarnak, pedig nem látszik a hasam. Szóval jó kényelmes nadrágra vágyom, és legyen csinos is. Meg olyan helyes kis tunikákra. De tanácstalan vagyok, hogy hová menjek.

Előre is köszi

2014. szept. 3. 00:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
H&M, C&A,
2014. szept. 3. 02:04
 2/13 anonim ***** válasza:
H&M
2014. szept. 3. 06:50
 3/13 anonim ***** válasza:
Brendon
2014. szept. 3. 08:28
 4/13 anonim ***** válasza:
H&M-re még egy szavazat, nacikat csak onnan vettem, nagyon csinik voltak.
2014. szept. 3. 08:41
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is H&M, én is ott vettem mindet! :-)
2014. szept. 3. 10:15
 6/13 Margit84 ***** válasza:
Én vettem nagyon helyes Next tunikát, ami nem kismama de nagyon kényelmes és csinos!!
2014. szept. 3. 10:36
 7/13 anonim ***** válasza:
Turkáló. Engem azok mentettek meg. Mert rám a direkt kismamacuccok nagyok voltak, a kismamanadrágok és a direkt kismamafelsők is (meg persze drágák is). Így nevetségesen apró pénzért turikban szuper kényelmes tunikákat meg legginseket találtam.
2014. szept. 3. 11:55
 8/13 Melis7 válasza:
A nadrágokat és szoknyákat H&M és C&A, de a felsőket turkálóban vettem. Időigényes, de megéri - amúgy túl sokáig úgysem hordja őket az ember, én ezért nem is akartam túl sokat költeni rájuk.
2014. szept. 3. 13:51
 9/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Még egy: MELYIK c+A? Melyik h+m? Melyik turi? Budapesten, főleg Budán vagy belvárosban.

2014. szept. 3. 14:21
 10/13 anonim ***** válasza:
A H&M honlapján meg tudod nézni, hogy melyik üzletükben tartanak kismama ruhákat is.
2014. szept. 3. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!