"S"-es ruhaméretű kismamák, ti hol vásároltok csinos, fiatalos, divatos kismamaruhákat?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 13. 18:53
1/8 anonim válasza:
Szia! Én a Brendonban vettem. Sportosat, fiatalosat na meg találtam 1-2-őt ami sexy is volt. Ott van xs-es is bár az én méretem most 36-os de néha 38-as attól függ milyen a szabása éz s-es méretnek felel meg.
2/8 anonim válasza:
Én télen vettem kismamaboltba bársonyt magamnak XS-es mérteben. Felsöket meg a kinaiban szoktam venni, mert ami kismamaboltban van, az nagyon asszonyos. Bár megfigyeltem, hogy szinte minden kismamaboltban óriás méretű nadrágok vannak, ki kell fogni a kicsit. Most kinaiban vettem farmernadrágot. Ja, én Nyíregyen lakom.
3/8 anonim válasza:
nézd meg a teszveszen! nagyon jó rucik,nadrágok vannak, én legjobban a 2in1 márkát szerettem.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket! Nekem is az a problémám, mint a 2. válaszolónak, hogy a legtöbb helyen még az "S"-es méret is túl nagy vagy ahogyan ő írta: "asszonyos":). Ráadásul én elég alacsony is vagyok és a hasamon kívül máshová még nem híztam (27 hetes vagyok), sajnos mellre sem, ezért nem nagyon találok magamra ruhákat.
2009. ápr. 13. 19:11
5/8 anonim válasza:
Én is elég alacsony vagyok, nőies alkat, sajnos a konfekciót nem nekem találták ki. Találni a Neten olyan nőket, akik árulják a saját készítésű ruháikat, kérésre olyanra alakítják, hogy tökéletesen álljon rajtad!
6/8 anonim válasza:
A 2 in 1 és az Essere2 kismamaboltokban nagyon jók vannak. Csak elég borsos áron....... Viszont jó minőség, ezért én is úgy tervezem, ha már nem kellenek eladom a neten.
7/8 anonim válasza:
C&A-ban is kilehet fogni xs-es, viszonylag normális ruhákat, és nem annyira drágák.. Vagy még szép cuccai vannak szerintem a Mammystic-nek (Budapesten és még pár helyen van üzletük).
8/8 anonim válasza:
Nézd meg a www.mammachic.hu -t :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!