Mondanátok olyan üzletet, ahol vagány, fiatalos kismamaruhákat árulnak?
pl. csőszárú farmernadrág, vicces feliratos vagy mintás polók, felsők stb. :)
Akárhány kismama ruhaboltban jártam, szinte mindenhol a hagyományos, uncsi mellalatt kötögetős pólókat, trapéz nadrágokat találtam... Ráadásul elég drágán.. Köszi
szerintem csak a neten.
vidéki nagyvárosban én is kerestem de plázán kivül csak vakondgatyát lehet kapni meg bő pólót pfff.
végül a H&Mben vettem terhesnadrágot
vicces pólót sztem csak a neten ha nem tudsz magadnak a rávasalós technikával alkotni.
H&M-ben lehet,én onnan öltözködtem.
Egyetlenegyszer láttam a C&A-ban 2 aranyos polót,az egyiken egy pocakos kismama olyan grafikaszerűen rárajzolva - ezt megvettem,de csak itthon hordtam, a másikra az volt írva angolul,hogy "2 helyett enni" :) Ezt nem vettem meg,mert ikrekkel vtam terhes,szóval ilyen alapon 3 helyett ettem:)
De visszatérve, a H&M-be nagyon jó cuccok is vannak,egyáltalán nem az az uncsi. Én mindig jól éreztem magam a ruháimban,nem kellett feladnom az öltözködési stílusom.
Hát..olyan 38-40 es a méretem. Magas vagyok és vékony.
Sokszor rövid bokafixes egy jónak vélt nadrág, mikor felpróbálom.. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!