Hol lehet igényes és fiatalos kismamaruhákat, nadrágokat
kapni Budapesten?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem ez a legfontosabb, de én szeretném jólérezni magam a bőrömben és kismamaként is csinos maradni!
2008. febr. 21. 14:58
1/8 anonim válasza:
igényes? nos szerintem a kínaiban is kapsz igényes felsőket.. de csak felsőket.. ami nem kifejezettem kismama felső, de mell alatt van a varrás, így a feeling olyan :) és nem drága.. 1000 Ft.
Írd be a googleba, hogy kismamaruha és kidob sok címet! :)
Légy csini kismama :) én is sz vagyok :))
23 hetesen is :)
2008. febr. 21. 15:02
2/8 anonim válasza:
Ha igényeset akarsz az esprit-et ajánlom vagy tudsz a quelléből is rendelni.Bár az előttem válaszolónak igaza van kinaiba is tudsz venni szépeket méghozzá az ázsia centerben.Nem érdemes sokat venn meg drágát mert utána már ugyse hordod őket hacsak nem terveztek még egy babát.De addigra meg lehet hogy kimegy a divatbol.Én kinaiba vettem pár darabot (két naci,két felső,két szopis melltartó)és ezekért csak 11000ft-ot fizettem.
2008. febr. 21. 15:11
3/8 anonim válasza:
érdemes felnézni a www.kismamaruha.lap.hu, ott sok jó üzletnek fenn van a honlapja. Én áprilisban megyek férjhez, onnan valamelyik üzletből szeretnék igényes ruhát venni.
2008. febr. 21. 15:23
4/8 anonim válasza:
2 in 1, Baby Outlet, C und A, Brendon... igényesek, nagyon jók, bár nem olcsók :)
2008. febr. 21. 15:27
5/8 anonim válasza:
Szia!Én is így voltam vele.Én néztem pár helyen,de mindenhol olyan nagy volt a feneke is,hogy borzalom.Én a Brendonba vettem farmert,ami sajnos nem volt olcsó(20e),de az legalább jól nézett ki,és jól állt.Pocakbetétes,így elég sokáig tudtam hordani.Vagy még a Mammystic-ba vannak jó gatyák,az nem olyan drága.De pl.felsőt én is vettem az ázsia centerbe.szia
2008. febr. 21. 15:29
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok-sok segítséget! Kellemes babavárást mindenkinek!
2008. febr. 21. 15:39
7/8 anonim válasza:
Szia!
Én a Waiting for You nevű kismama ruhaboltban vettem magamnak pár ruhát. Nagyon jó darabokat lehet kapni, nem olyan vészes az áruk (mint általában a kismama ruháknak), és mindig van akció. A IX. kerületben van a Ráday utcában nem messze a Kálvin tértől.
2008. febr. 21. 18:33
8/8 anonim válasza:
Helló!
Igazad legyünk csinik :)))!
Én is sokat kerezsgéltem h fiatalossat találjak és jó áron.
pl: [link] itt vettem egy nacit, de nem használtat. (azok nagyon gázok)
Itt nagyon cuki babarucik is vannak kb. 700-800 ft-ért
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!