Hol lehet valamilyen jópofa, igényes babanaplót venni?
Figyelt kérdés
2010. okt. 26. 17:08
2/4 anonim válasza:
Nemrég kaptam a férjemtől ajándékba egyet,alexandra könyvkiadós úgyhogy biztos minden nagyobb könyvesboltban találsz:Anne Geddes:Első öt évem. A fényképész fotóival és idézetekkel van illusztrálva,és már a kismama fázisban is töltögetni kell.Szerintem jópofa és igényes,legalábbis én ha kézbe-fogom repdes a szívem.... :):) 37h.kismama
3/4 anonim válasza:
Én interneten rendeltem, de láttam már könyvesboltban is. Gombos Edina féle Babanapló. nekem nagyon tetszik. Bele lehet írni a terhességet is pár szóval és egészen a gyerkőc 18. születésnapjáig van. Mi ezt szánjuk majd a 18.szülinapi ajándéknak. :) Ami még nekem tetszett benne, hogy külön tud bele Apa is írni néhány szót (pl. ő hogy élte meg a szülést, az első mozgást mikor érezte...)
4/4 anonim válasza:
Mi Alexandrába vásároltuk,nagyon aranyos és szép.A címe:Első évem micimackóval.Nagyon sokmindent lehet benne "elraktározni" mint emlék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!