Hol tudnék Tata-Tatabánya környékén olcsóbb, de csinos kismamaruhákat venni?
Szia!
Mégis milyen árfekvésű ruhákra gondoltál? A kismama boltokban kapható ruhák nagyon drágák.
Tatabányán az öreg piac mellett, van egy kínai üzlet, az Ázsia kincse. Ott vettem kismama nadrágot, és nagyon olcsó volt.3000. De a kismama boltban szerencse ha kapsz 7000.-ért. Ezenkívül én turkálóban is szoktam vásárolni, mert ott is lehet jókat találni, pár száz forintért. Például Tatabányán a Karaván angol használt ruha, az nagyon jó.
Aztán van a Móci bababolt,ott is vannak kismama ruhák, ha jól emlékszem,de nem biztos. A gézengúzba ne menj, ami a kórház mellett van, mert ott nagyon bunkók az eladók, és drága is. Ha van még kérdésed, írj.
Remélem tudtam segíteni.
Szia,köszi a gyors választ.
Igen így gondoltam én,hogy Móci,meg a többi extra drága bababolt kilőve,és tudom,hogy a kórház mellettibe bunkók az eladók...
Én sem szeretnék 10.000-ket költeni kismamanadrágra.
Amiket írtál többi boltot,azokba benézek,igazán köszönöm:)
Szia!
Ha nem találsz kedvedre valót akkor nézz szét a tesz-veszen Vaterán. Nagyon szép, csini kismama cuccok vannak és jó áron! Sajna és lecsúsztam róla a terhességem idején, mert akkor még nem tudtam ezekről az oldalakról, így kismama boltban vettem magamnak két nacit. Elég drága volt. Az egyiket 8000-ért vettem egy farmert, a másik egy bársony kertész nadrág 6500 körül volt az ára. A farmert már el adtam a tesz-veszen 1500 Ft-ért és a kertész gatyót is feltettem már. Remélem megveszi valaki és ki tudja használni, mert tényleg nagyon szuper és kényelmes.
Pólókat felsőket kínaiban vettem, az XXL méretek jók voltak rám :)
Kedves második neked is köszi a választ,a felsőket én is kínaiban fogom megvenni,mert csinik is vannak köztük,nagy méretben a poci miatt,és úgyse sokáig használom,utána meg mit érek egy xxL-es pólóval? :)
Csak a nacik amik gondot okoznak...:S
Ráadásul én nyáron leszek hatalmas kisgömböc,úgyhogy nyáriból kellene csini,praktikus gatyó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!