Úr isten, annyira izgulok hogy nem bírok aludni?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem bírok elaludni. Holnap megyek orvoshoz egy pozi tesztel. De annyira félek hogy rossz híreket fog közölni hogy nem bírok aludni.
Első terhességemnél nem féltem. De most.... Megörülök.
Voltatok így? Vajon mitől lehet?
2014. aug. 28. 22:31
1/5 anonim válasza:
Ne izgulj! Miért mondana rossz híreket? Szurkolok. Hány hetes vagy? Írd meg mi volt!
2/5 anonim válasza:
Én is ugyanígy voltam. Az első terhességnél nem paráztam ennyire, mint most. Talán azért, mert az 12 évvel ezelőtt volt és akkor meg nem volt internet. De nyugi, nem lesz semmi gond!!!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi. egyszerűen nem tudok megnyugodni... Nem tudom miért..
Mindenképpen írok ha végeztem. :) Most megyek dokihoz nem tudom hány hetes lehetek mert nem igazán rendszeres a menstruációm szülés óta és eggyik hónapban csak barnáztam.
2014. aug. 29. 07:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!