Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog az, hogy úgy vágysz egy férfira, hogy emiatt már aludni sem tudsz? Meg amikor randizom vele, előtte tök ideg vagyok, izgulok, van hogy már egy nappal előtte is?
pár hete kezdtünk járni,még mindig nem merem elhinni hogy akar engem és szóval ez az egész olyan új nekem...:)
Nagyon sokáig vártam Rá,lehet ezért van.
igen,élvezem is,amikor Vele vagyok,nagyon!! :D Más dimenzióba kerülök,csak az a rossz amikor pl.egy hétig nem tudunk talizni,folyton csak várni,készenlétben,mikor hiv...kicsit idegőrlő
aztán mikor vele vagyok,megnyugszom
ezek szerint még nem voltam soha szerelmes? Nem ismerek magamra
ugyanezt érzem dettó..
mármint amig érezhettem :S már szakitottunk de még mindig ezt érzem..
ha meglátom,az adrenalin az egekben..
ha megszólal a telefon rohanok oda,hátha ő az..pedig tudom hogy nem igy lesz :SSS
:((((((((((((
Ez a szerelem :)
Az viszont jó kérdés és engem is érdekelne hogy hogyan lehetne elmulasztani , akárcsak az elöttem kommentelő , én is ugyanezt érzem annak ellenére hogy kidobott a volt bnőm. és akármennyire szemét volt velem mégis ugyanezt érzem , csak én még féltékeny is vagyok mellette.
Akkor ezek szerint nem vagyok szerelmes a baratomba???Mert en nem erzem ezeket...
Az utolso valaszolonak sajnalom tudom milyen erzes es mikor nem lattod akkor meg faj es ugy erzed,hogy majd szettfeszit a hiany erzete is.....
A kerdezonek hat nem is tudom szerintem ha hozzaszoksz meg lesz egy par veszekedesetek elmulik es vagyol madj vissz ebbe a euforikus allapotba...
Tudom jol megirtam de most nem igazan tudok meg normalisan gondolkozni sem ezert elnezest kerek!
köszi,arik vagytok,megnyugtattatok! Jó látni hogy más is van igy...:)
még egy férfi iránt sem éreztem ilyen erős valamit...ezek szerint én sem voltam szerelmes az előző barátaimba.Egyiknél se volt ez.Húh...Mondjuk mikor csókolózunk,érzem hogy Neki is igy ver a szive! Remélem Ő is igy érez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!