Ti hogy alszotok, terhesség alatt ami kényelmes? Háton aludni állitólag nem szabad!
Az alvás nem tudatos hacsak nem ébredsz fel minden megmozdulásra így előfordulhat hogy arra ébredsz hogy a hátadon alszol, én többször is voltam már így.
Amúgy nekem jobb és bal oldalt, félig hason kényelmes, vagyis lenne kényelmes ha a kislányom nem rúgná ki a ház oldalát... Igyekszem minél kevesebb nyomást gyakorolni a hasamra.
31hkm
szia!
én még régebben állítható rácsot vettem az ágyba, így én félig döntött -ülő helyzetben OLDALT aludtam és a pocakom alatt volt egy laposabb párna - hogy ne húzza annyira a súly még úgy sem... főleg a 33. héttől (elég nagy volt a hasam) volt erre szükség. Háton nem tudtam aludni mert valami ideget nyomott zsibbadtam és levegőt sem igen kaptam...
Szia
Nekem meg nem nagy a pocim de csak oldalt fekszem.. jobb,vagy bal.. haton nemtudok aludni,hason pedig tudatosan nem merek
22hkm
Én valamelyik oldalamra fekszem, bár állítólag jobb oldalon sem jó aludni, de nem bírok egész éjjel a bal oldalamon aludni.
Az egyik oldalon a szopi párnára fel szoktam tenni az egyik lábamat, ha a másik oldalra fordulok, akkor meg a takarót szoktam olyan henger formában magam alá gyűrni, mert így kényelmesebb.
Néha előfordul az is, hogy a hátamon fekszem, de az nekem mindig is kényelmetlen volt, terhesség előtt sem szerettem háton aludni, de ha már sehogysem jó, akkor úgy is szoktam azért valamennyit.
Oldalt fekszem, felhúzott lábbal.
(ha bal oldalon akkor a jobb lábam húzom fel, ha jobb oldalon akkor a bal lábam )
:)
Én három pozícióban tudok aludni.
1. ez a kedvencem, hason-félig hason, egyik lábam felhúzva magam alatt, oldalra
2. oldalamon, de ettől megfájdul a hátam, mert nem túl jó a matracunk
3. háton
Harmadik terhesség, egyiktől sem lett semmi bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!