Ti mennyit híztatok terhesség alatt? 25 hkm (én még egy grammot se, állítólag mert vastagabb vagyok)
Figyelt kérdés
2013. márc. 5. 10:52
1/29 anonim válasza:
miért hány kilo vagy?amugy én 27hetes vagyok és 10kilot hiztam,61ről indultam,de állandoan édességet kivánok meg nassolok
2/29 anonim válasza:
60 kg-ról indultam, 76 kg-al mentem szülni. Azaz 16 kg-ot. De én hízásra hajlamos vagyok. Terhesség előtt napi 1x ettem, terhesség alatt pedig normálisan étkeztem. 10 kg maradt rajtam szülés után.
3/29 A kérdező kommentje:
Én sok kg vagyok sajna :( 98 kg :/ 20-30 dkg mozognak ide-oda,azt mondja a védőnőm nem gond,mivel volt miből táplálkoznia a babának!szépen fejlődik,kerekedik a hasam,szóval a picivel nincs gond,állítólag az utolsó 3 hónapba fogok hízni!
2013. márc. 5. 11:09
4/29 anonim válasza:
60 kilóval kezdtem és 69-cel mentem szülni. Most 58-ról kezdtem, a 17. héten vagyok és nem híztam még.
5/29 anonim válasza:
a 41. héten vagyok, eddig 20 kiló plusszal kb, de a 36. héttől nem mérjük :)
6/29 anonim válasza:
90-el kezdtem, 25 hetes vagyok, 100 kg, szóval eddig 10 kg szedtem fel.
Tegyél már fel képet, kiváncsi vagyok másnak ilyen paraméterekkel mekkora hasa van, én is teszek fel este!
7/29 anonim válasza:
160 centi mellé 42 kg-mal kezdtem, 55-tel mentem szülni, 50-el jöttem ki a kórházból, most másfél éves vasgyúró mellett kerek 40 vagyok. Sajnos.
8/29 anonim válasza:
Én is állandóan édességet kívánok mint az első hozzászóló.
25 hetes vagyok 59 kb-ról indultam és 70 kg vagyok.
9/29 anonim válasza:
88 kg-mal kezdtem, és most is annyi vagyok. 20 hetes vagyok:)
10/29 anonim válasza:
Szia!
Én is 98kilóval kezdtem, most a 31+4nél járok és már van rajtam 11 plusz. Nekem nem rég kezdett felszaladni, pár hete. Az utóbbi 2ben pedig rohamosan, pedig próbálok odafigyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!