Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek is volt már olyan,...

Nektek is volt már olyan, hogy késett a mensitek annak ellenére, hogy védekeztetek?

Figyelt kérdés
Mi történt utána? Mennyit késett?
2014. aug. 24. 22:00
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Utolsó, pont ezt fogadtam meg magamnak, ha ezt gond nélkül megúszom!! Remélem senkinél sem lesz baj, de mindenképp tájékoztassatok :)
2014. aug. 25. 10:08
 22/30 anonim ***** válasza:

oké :)

én megfogadtam hogy míg a bogyó nem hat addig null szex!!!

2014. aug. 25. 10:31
 23/30 anonim ***** válasza:
Csináltam egy clearblue digitálisat is ,szerencsére negatív:)
2014. aug. 25. 20:05
 24/30 A kérdező kommentje:
Lányok addig olvasgattam a neten, hogy elkezdtem ismét parázni. Arról olvastam, hogy a terhességi teszt nem minden esetben mutatja ki a terhességet. Most azon filózok, hogy vajon túl hamar teszteltem? 3-án volt az aktus, amitől tartok, a menstruációm meg 23-án kellett volna jöjjön. Ma reggel teszteltem, tehát két napja késik. A másik dolog meg, amit szintén a netről olvastam, hogy nem mindegyik teszt egyforma érzékeny. Na most mi van ha az enyém éppen nem volt az? Kezdek paranoiás lenni. Ismételjem meg a tesztet?
2014. aug. 25. 22:41
 25/30 anonim ***** válasza:

szerintem ha tutit akarsz, akkor clearblu digitális...

nekem amúgy még nem jött meg, de tuti nem vagyok terhes ...várok, orvoshoz ha nem jön meg akkor azért elmegyek egy hét múlva...

2014. aug. 27. 16:24
 26/30 A kérdező kommentje:
Nekem ma jött meg- borzasztó nagy görcseim vannak (eddig soha nem görcsölt így, a legtöbb mensimet nem is éreztem). Remélem neked is érkezni fog majd. Hány napja késik?
2014. aug. 27. 16:49
 27/30 anonim ***** válasza:

17.ÉN KELLETT VNA...AZAZ 10 NAPJA ....

AZ JÓ HIR HOGY MEGJÖTT !!! nem tudom mi lehet ...meghülyült a szervezetünk?

2014. aug. 27. 17:23
 28/30 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom, hogy megjött-e, mert nagyon kevés jön...barátnőm szerint normális...

valami biztosan bezavart és felkavarta a szervezetünket, ciklusunkat, valószínűleg stressz.

A 10 nap elég soknak tűnik, de ha a tesztjeid negatívak, akkor nincs mitől tartanod. :)

Anyukámat is megkérdeztem erről, és neki olyan is volt, hogy két hetet késett.

Írd meg, ha történt valami!

2014. aug. 27. 23:19
 29/30 anonim ***** válasza:
Szia ! Hogy vagy azóta? Nekem is megjött... Örülnöm kellene de végigbőgtem a napot, annyira kész vagyok hormonálisan:s
2014. aug. 28. 19:06
 30/30 A kérdező kommentje:

Mostmár jobban vagyok, kevés jön nagyon, ennek részben örülök, mert hétvégén esküvőbe kell mennem, és kellemetlen lenne minden 2 órában a mosdóba szaladgálni.

Örülök, hogy neked is megjött :) neked normális mennyiség jön?

2014. aug. 29. 10:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!