Kismamák, anyukák. Ti védekeztetek terhesség alatt? Ha igen, milyen módszerrel?
Én szerintem értem a kérdést. A dokim magyarázott valamit az elején arról, hogy nem szabad védekezés nélkül szexelni a terhesség korai szakaszában, mert a spermiumok károsak a méhszájra.
Én bevallom becsületesen, ettől függetlenül nem védekeztünk az előírt időszakban. Úgy voltam vele, hogy eddig se védekeztek a nők terhesség alatt és mégis egészséges babát szült a többségük, akkor most mi változott volna? Nem lett semmi baj.
Szia! :) Én pont ma kérdeztem meg a nőgyógyászom aki azt mondta hogy az ég világon semmi baj nincs belőle ha nem védekeznek. Illetve azt is mondta hogy nem szabad túlzásba vinni az óvatosságot,elővigyázatosságot sem. Mi sem védekezünk a párommal. :)
11hkm
Mi nem védekeztünk sosem.
A nőgyógyászok szokták ilyenkor ajánlani, ahogy kedves kérdező te is írtad a fertőzésveszély miatt.
De ez ugyan olyan mint az úszás terhesség alatt. Nem lehet a fertőzés miatt, vagyis lehet, csak a nagy többség nem ajánlja. Egyébként csak úgy elmondanám, hogy mindent lehet ha egészséges és problémamentes a terhesség. Nyilván a szauna, gyógyfürdő és társai kizárva.
27 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!