Nektek is volt már olyan, hogy késett a mensitek annak ellenére, hogy védekeztetek?
Figyelt kérdés
Mi történt utána? Mennyit késett?2014. aug. 24. 22:00
1/30 anonim válasza:
Igen, pont most vagyok így..17.én kellett volna megjönnie... Óvszert használtunk... Te kedves kérdező?? Mikor kellett volna megjönnie?
2/30 anonim válasza:
Volt, tavaly. Óvszer mellett késett kb. 10 napot. Több praktika után megjött.
3/30 anonim válasza:
Kedves 2. Mik voltak ezek a praktikák??? Baba nem volt a dologba? Teszteltél?
4/30 anonim válasza:
2. vagyok, fogalmam sincs, miért késett, a teszt negatív volt. Lehet,hogy a stressz miatt.(lakásfelújítás)
Aviva-torna
vörösborozás
szex
futás
5/30 anonim válasza:
Ja, és egy forró fürdő:) ez kimaradt.
6/30 A kérdező kommentje:
Nekem 2 napja késik, holnap reggel csinálok majd egy tesztet.
Elsősorban azért vagyok megijedve, mert nem szokott késni, másodsorban meg azért, mert volt valami fura barnás gyenge folyásom, a melleim tegnap nagyon érékenyek voltak (ma már annyira nem) és én ezt a menstruációm előtt kb 4 nappal- és nem közben tapasztaltam eddig
2014. aug. 24. 22:42
7/30 A kérdező kommentje:
Első kérdező: még nem teszteltél???
2014. aug. 24. 22:43
8/30 anonim válasza:
Én is épp most voltam így. Én gyógyszert szedek, 2 napot késett, holott tabi mellett nem szabadna késnie. Szombaton szerencsére megjött. Kérdező, írd majd meg az eredményt.
9/30 anonim válasza:
Persze, előfordul az ilyen, hogy késik, velem is volt, nem is egyszer. Mivel tudtam, hogy rendesen védekeztünk, így nem izgultam terhesség miatt. Meg is jött aztán mindig pár nap után.
10/30 A kérdező kommentje:
Teszt negatív. Viszont még mindig semmi.
2014. aug. 25. 09:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!