Akinek volt már Missid Abortusza, ti mikor kezdtetek el újra sexelni és hogyan védekeztetek? Tornáznom mikor lehet? Nekem 2 hete 2 napja volt a műtét.
Szia!
Először is sajnálom,hogy ez történt veled is.
Mi ez első mensi után szexeltünk először.
A műtét után 26 napra jött meg.
A védekezést úgy oldottuk meg,hogy amikor veszélyesnek ítéltem a helyzetet akkor kihagytuk.
A ciklusaim utána 28 naposak lettek és a pét is megérzem,tehát tudtam,hogy mikor van és mikor kell a szexet hanyagolni.
De hála letelt a 3 hónap és ez az első élesbe menő próbálkozós hónapunk.
Ha úgy érzed,hogy rendben vagy testileg és már barnázás sincs óvatosan tornázhatsz,de ne erőltesd meg magad!!!!
Szia!
Nekem 2-3 hetet javasolt az orvos, és óvszert. Mi 3 hét után voltunk először együtt, természetesen óvszerrel. Nagyon óvatosan csináltuk, és a lelkemnek jobban esett mint a testemnek. Semmi gond nem volt belőle, a 6 hetes kontrollon is minden rendben volt.
Az orvos 6 hónap várakozási időt ajánlott, mi 4,5 hónap után már nem védekeztünk, és az első hónapban össze is jött a babánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!