15 hetes kismamák hogy vagytok?
Figyelt kérdés
2014. aug. 22. 09:14
1/6 anonim válasza:
Végre elmúltak a rosszulléteim. Inkább csak émelygés volt de bizonyos ételektől még kicsit rosszul vagyok. Szemmel láthatóan nőtt a hasam. Tele vagyok energiával. 15+3hkm
2/6 A kérdező kommentje:
Igen,nekem is elmúltak a rosszullétek!Látványos a pocakom,pedig első baba!Ma kicsit fájdogál a hasam,de nem vészes!Kedden voltam dokinál,nem látta,mi van a lába közt,és még aludt is,csak lebegett...:)Elég jól bírom már én is a napokat,teli nem vagyok energiával,de sokkal jobb!15+3hkm én is:)
2014. aug. 22. 09:44
3/6 anonim válasza:
Én 15+1 vagyok, szerencsére most megúsztam a rosszulléteket. Pár napja voltunk 4D-n de nem mutatta meg mi van a lába között :)
A nagyobb fiam 13hós, úgyhogy mellé kell az energia. Én nem mondanám, hogy tele vagyok vele, kimerít a szoptatás és az éjszakázás vele, de meglepően jól viselem. Rosszabbra számítottam. Sütök/ főzők rengeteget, ezzel vezetem le a feszültséget ( első terhességemnél is ez nyugtatott meg).
Ja és nagyon feszült vagyok :) kb folyamatosan azt érzem, hogy felrobbanok :) Ti nem éreztek hasonlót?
4/6 A kérdező kommentje:
De...állandóan idegbeteg vagyok:)
2014. aug. 22. 11:11
5/6 anonim válasza:
Én 15 + 5 vagyok, 3. baba. Elég látványos a pocim :) Néha még mindig rosszul vagyok. A keresztcsontom feszül, és néha a hasam alja is. Nem mondhatni, hogy nagyon idegbeteg lennék :) De időnként tudok morcos lenni, különösen, amikor úgy érzem, hogy fáradok.
6/6 A kérdező kommentje:
és mekkorák a baba méretei?
2014. aug. 22. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!