Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Ti hogy vagytok az...

Kismamák! Ti hogy vagytok az evéssel? Többi lent.

Figyelt kérdés

Azokra a kismamákra gondolok, akik még a terhesség elején vannak. Ki mennyit és miket eszik?

Én nagyon sokat eszem, össze vissza mindent. Ez nem baj?

2014. aug. 18. 14:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én az elején nem tudtam sokat enni, össze - vissza meg pláne nem, mert folyamatosan rosszul voltam. Állítólag az elhízás miatt nem túl jó sokat enni, de szerintem ez alkati kérdés is lehet. Valamint vannak bizonyos ételek, amelyekkel nem árt óvatosnak lenni. De feleslegesen parázni sem érdemes a táplálkozáson, az ellenőrzésekkor (vércukor, súly, vérnyomás) úgyis kiderül általában időben, ha vissza kell fognod magadat.
2014. aug. 18. 14:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha nem zavar, hogy bálna leszel, akkor nem baj.
2014. aug. 18. 15:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Nagyon sokat eszel, ráadásul össze-vissza mindent.

De igen, baj!

(Én 30 hetes vagyok, összesen 5 kg-t híztam, az is mind a hasam, csinos és fitt vagyok. Találkoztam a terhesgondozáson a 4. hónapra 13 kilót felszedett kismamával, aki szerint a napi egy üvegnyi nutella is simén megengedett terhességben. Hát...)

2014. aug. 18. 16:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Nemtudom.. en a 15.hetig 6kg-t fogytam,sokat hanytam.. azota sincs nagyobb etvagyam igazabol.. tobb az az etel amit nem kivanok mint amit kivanok.. meg nem hiztam,gondolom majd ezutan :D

22hkm

2014. aug. 18. 17:21
 5/6 Ditta323 ***** válasza:
Én speciel csak azokat a kajákat ettem amit előtte is, igaz kicsivel többször krumpli és tészta féléket. Amúgy nem ettem/ eszek többet mint szoktam. Viszont én már a vége fele vagyok (36+5) és 15 kilónál járok, de se víz se rosszullét, semmi problémám.
2014. aug. 18. 23:08
 6/6 anonim ***** válasza:

En eddig 4-5kg-ot híztam. Csütörtökön töltöm be a 26.dik hetet. Elején nem fogytam, nem hánytam egyszer sem.

Evésre odafigyelek. Megtudom állni, hogy nem zabálok. Hiába kívánok még egy szalámis szendvicset nem eszem meg, mert nem vagyok éhes csak kívánom. Napi 5szor eszek.

2014. aug. 19. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!