Kismamák! Ti hogy vagytok az evéssel? Többi lent.
Azokra a kismamákra gondolok, akik még a terhesség elején vannak. Ki mennyit és miket eszik?
Én nagyon sokat eszem, össze vissza mindent. Ez nem baj?
Nagyon sokat eszel, ráadásul össze-vissza mindent.
De igen, baj!
(Én 30 hetes vagyok, összesen 5 kg-t híztam, az is mind a hasam, csinos és fitt vagyok. Találkoztam a terhesgondozáson a 4. hónapra 13 kilót felszedett kismamával, aki szerint a napi egy üvegnyi nutella is simén megengedett terhességben. Hát...)
Nemtudom.. en a 15.hetig 6kg-t fogytam,sokat hanytam.. azota sincs nagyobb etvagyam igazabol.. tobb az az etel amit nem kivanok mint amit kivanok.. meg nem hiztam,gondolom majd ezutan :D
22hkm
En eddig 4-5kg-ot híztam. Csütörtökön töltöm be a 26.dik hetet. Elején nem fogytam, nem hánytam egyszer sem.
Evésre odafigyelek. Megtudom állni, hogy nem zabálok. Hiába kívánok még egy szalámis szendvicset nem eszem meg, mert nem vagyok éhes csak kívánom. Napi 5szor eszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!