33 hetes kismamák hogy vagytok? Normálisak az alábbi tünetek?
Figyelt kérdés
Tenap óta (éjjel is) menstruációra emlékeztető fájdalmat érzek a hasamban alul időnként! Illetve már-már fáj a baba mozgása és úgy érzem hogy most n vagyok toppon... ti hogy vagytok? Lábdagadás? Plusz kg?2014. aug. 13. 07:03
1/3 anonim válasza:
Én 34hetes vagyok és tegnap pont ilyen tünettel mentem be az orvosomhoz,csináltak nst-t magzati áramlást az jó volt hálistennek,de mondta h ha újra lesznek ilyen menstruációs szerű görcsök akkor be kell menni és befektet és infúzió! de mondta h még többet kell feküdni! nyugalom többen is vannak így ! lábdagadás van plussz kikló szintén de most ez van :)Pihenj amennyit csak tudsz ! :)
2/3 anonim válasza:
32hetes vagyok épp ezt a kérdést tettem fel tegnap. Mensiszerü fajdalom..nem görcs és nem időszakos, hanem folyamatos és tompa, éjjel is végig éreztem. Aggódom nagyon nehogy megszülessen. Holnap megyek dokihoz remélem minden rendben lesz. Kg-val jol állok 8-9kg eddig. Vizesedés furcsa módon nincs pedig korábban téli terhességnél ilyenkor már le kellett venni a gyűrűket az ujjamról.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én plusz 7 kg-nàl jàrok! A lábaim nagyon dagadnak... remélem nem lesz gond. A dokim holnap jön vissza szabiról...
2014. aug. 13. 09:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!