Anyukák, kismamák, ti nem féltitek a családot, gyermekeiteket az ebola-járványtól?
Figyelt kérdés
2014. aug. 11. 13:15
1/25 anonim válasza:
Egy kicsit igen,mivel a párom reptéren dolgozik.
2/25 anonim válasza:
Nem jobban mint az influenzától.
3/25 anonim válasza:
éna H1N1-et sem tudtam eldönteni, hogy reklámfogás e, azért híreszteli talán a tv-ben
mi a védőoltás ellene? lehet pont az egyik szuri jó is rá
4/25 anonim válasza:
Nem, mert úgyse tudok ellene sokat tenni. Ha meg előre rettegek attól jobb lesz? Nem. Tehát felesleges.
5/25 A kérdező kommentje:
Nincs ellene védőoltás. :S
2014. aug. 11. 13:33
6/25 anonim válasza:
Az ebola ellen nincs védőoltás, és nincs ellene semmilyen orvosság. :( Csak fertőtlenítéssel, karanténnal lehet egyelőre védekezni ellene.
7/25 anonim válasza:
Egy kicsit tartok tőle, de egyelőre nem szándékozunk karanténba vonulni...
Azt mondjuk nem igazán értem, hogy ha tényleg olyan komoly a helyzet, akkor miért engedik ide-oda röpködni az embereket Afrikából, no de nem is vagyok szakértő.
8/25 anonim válasza:
Nem félek, ez a cikk szerintem korrekt: [link]
9/25 A kérdező kommentje:
Igen,ezt én se értem.félnek a világjárványtól,és mégis hagyják,h.ki-be mászkáljanak afrikából.már az elején le kellett vna zárni az egészet,aztán se ki,se be senki.
2014. aug. 11. 13:49
10/25 anonim válasza:
Nem...semmi nem változik, ha félek..
A férjem egkapta aH1N1 et is( vagy mit)
Nem kívánom senkinek azt a 3 napot amikor moztpdulni nem tudott, és 39:5-6 fokos láza volt..
Egyedült a tesóm lett a családből beteg, náluk és nálunk sem kaptuk el, úgy hogy egy háztartásban élünk.
Az ebolát még igen távolinak érzem, ráadásul nálunk azért talán jobban megoldhatő az elkülönítés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!