Iskolai könyv osztásra magatokkal viszitek gyermekeiteket?
Figyelt kérdés
#könyv-osztás
2013. aug. 26. 12:24
2/9 anonim válasza:
Nekünk anno az első iskolai héten volt.(emlékszek mindig akkor romlott el a lift és mehettem fel a 4.re a sok könyvvel.. De beadtam néha a barátnőmhöz az elsőre és utána együtt vittük fel régi nagypolgári 4méter volt egy emelet.) Elég volt haza cigőlni a fél városon a könyveket... Szóval már javában jártunk suliba amikor megkaptuk a könyveket. Gyermekeim még kicsik igy mire ők suliba jutnak lehet már nem is lesz hagyományos tk csak tablet (pl..)
3/9 anonim válasza:
Szia! Elsőben nem vittem, mert nem tudtam még, milyen egy ilyen szitu, de idén szerintem lecammogunk együtt majd.
4/9 anonim válasza:
nálunk a tanév első napján kapják meg a tankönyveket .
5/9 anonim válasza:
Hát, ötödikben elsírtam magam, mikor a használt könyveket vittem ki az iskolából, de hatodikban is alig bírtam visszatartani.:( Nem tudom, hogy fogom viselni a mostanit.:( De azért anya elszokott vinni.
7/9 anonim válasza:
Én negyedik-ötödiktől egyedül hozom-viszem a könyveimet, de előtte mindig anyuval mentem. :)
8/9 anonim válasza:
Alsós már régen voltam, de mindig elmentem. Felsőben már magamnak is intéztem a dolgokat.
9/9 anonim válasza:
Most kezdi a nagyom az elsőt,és az összes gyereket vittem,mert egyedül vagyok velük :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!