Megvan vkinek ez a könyv? Havasi Dóra: Születéstől születésnapig
Figyelt kérdés
Érdemes megvenni?2013. aug. 10. 14:59
1/1 anonim válasza:
Nekem megvan. Nemrég vettem. Nekem tetszik. Ha szeretsz és akarsz otthon a babának ezt-azt csinálni, akkor mindenképp. jó és változatos ételek vannak benne. Egy dolgot tudnék kiemelni 'negatívumként'. Sok receptben- főleg 5-7 hós- az ételeket anyatejjel, vagy tápszerrel való kikeverést írja. (az én babám anyatejes, de annyi nincs hogy lefejjem és tápszert nem akarok ezért kevergetni) Ráadásul ezeket az ételek nem lehet lefagyasztani. Én amúgy ezeket a recepteket is megcsinálom, de általában főzővízzel keverem ki, ha nem jó az állaga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!