Kamaszok, Szülők! Mi a véleményetek Jókai Mór: A kőszívű ember fiai c. regényről? Szerettétek, utáltátok, olvastátok?
Én minden kötelezőt (és nem kötelezőt)szívesen olvastam, de ezt nagyon utáltam. 13 évesen alig értettem belőle valamit, és nagyon nehezen olvasható. (Bár és is 5-ös dogát írtam belőle)
Szerintem inkább gimiben kellene olvastatni.
35/N
Majdnem minden kötelező olvasmányt utáltam, pedig imádok olvasni. Egyedül azokat szerettem amiket a töritanárunk ajánlott a kötelezőkön kívül (Állatfarm, 1984, hasonlók), az ilyen Antigoné, meg Arany Ember, meg a többiek nem fogtak meg. Volt, amit akkor is legyűrtem, de a végén sokra azt mondtam, hagyom a francba.
Az Édes Anna tetszett nekem pl, de sokan azt is utálták.
Nem bírtam elolvasni, nem ment, rettenetes volt és unalmas. A filmet valahog ymég túléltem. Viszont A névtelen várat nagyon szeretem sorozatban (asszem sorozat) és tervezem elolvasni is.
13/L
Nekem tetszett, bár főleg a második fele volt jó. A nyelvezete nehéz, de a történet aranyos. Nehezen, de elolvastam. Nem bántam meg.
16/L
Utáltam, és a mai napig. Emlékszem, napi 10-15 oldalakat bírtam csak belőle, mert annyira rettentően unalmas volt, pedig mindig szerettem olvasni. Este bealudtam mellette, nappal meg még takarítani is szívesebben takarítottam az olvasása helyett.
Be se fejeztem, azóta ott ál, a 170. oldal környékén megjelölve. Hozzá se nyúltam azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!