Kamaszok, Szülők! Mi a véleményetek Jókai Mór: A kőszívű ember fiai c. regényről? Szerettétek, utáltátok, olvastátok?
Utáltam és nem is tudtam felfogni, ahogy a többiek sem. Teljesen értelmetlen hetedikben feladni.
Semmire nem emlékszem belőle csak arra,hogy mennyire nem értettem és nem bírtam követni.
Utáltam. Pedig szeretek olvasni, de az a könyv nem annak a korosztálynak való szerintem. Pár évvel később újra elolvastam, akkor tetszett.
Próbáld azt, hogy minden nap elolvasol 10 oldalt, ha unalmas akkor is, így hamar vége lesz.
Gyűlölöööööm!
Őszintén, engem mondhatnak könyvmolynak, de ezt a műt egyszerűen képtelen voltam elolvasni. Vagy hatszor futottam neki, abból háromszor tuti belealudtam.
Csak ki ne találják anyáék, hogy büntetésből olvassam el.:D
15/L
Nekünk 7.-ben volt kötelező, senki sem szerette, és még a magyartanárnő (aki egyébként nagyon olvasás-párti volt) is azt mondta, hogy a feléig nyugodtan haladjunk két oldalanként, még neki is nehéz felfogni, nem hogy 12-13 éves gyerekeknek. Egyszer elolvastam a nyári szünetben "végig", de nem maradt meg belőle semmi, aztán mikor év közben vettük, már csak bizonyos részeket olvastam el, és azt az egy fejezetet pedig többször, amiből fogalmazást kellett írnunk (az órán, fejből).
Nagyon nem szerettem, és ez volt az egyetlen ilyen kötelező olvasmány, a többi még egy kicsit tetszett is, különösen az Egri csillagok.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!