3. trimeszterben lévő kismamák: milyen vitaminokat szedtek és mennyit? (pl. vas, magnézium, d-vitamin)
Szia!
Én vasat szedek, igaz pezsgőtablettát, mert kicsit alacsony a hgb-m. Magnéziumot még vasárnapig mert akkor töltöm a 36. hetet, ebből vagy napi 1-t vagy 2-t attól függ mennyire fájdogál vagy keményedik a pocim, de nem igazán szokott.
Meg sok gyümölcsöt és zöldséget eszem, kb. ennyi. :)
Szia én 30 heteske vagyok ,Napi 2x magnerotot szedek ,de most éjszaka azt hittem be...rok ugy begörcsölt a combom!
Meg néha de csak néha Elevit plust , mert nem akarok óriásbébit ,meg jó lenne simán megszülni a babyt!!
de holnap megyek Uh-ra már alig várom ,majd kiderül jól táplálkozom e!!Bár elég szép súlyban vagyok jelenleg 83 kg vagyok ,és 73 ról indultam szép napot mindenkinek
Pregnacare plust, de ezt csak kb háromnaponta,
kálcium (pollenallergiéás vagyok és a kálcium állítólag erre is jó)
vastabletta (kis vérszegénység miatt), ehhez néha beveszek c vitamint is (500 mg), hogy jobban felszívódjon, meg a c vitamin a fogínyvérzésre is jó állítólag
magnézium (300 mg, egyet naponta, de nem keményedek, nem görcsöl a lábam)
30 hkm
Femibion 400-at, ha keményedek akkor veszek be magnéziumot 1 vagy 2 szemet, d vitamint, és doxiumot, mert már 32. héten III.fokban érett volt a méhlepény.
35hkm
gravida terhes vitamin, neo ferro folgamma(vastabletta),aztán szedtem a magnézium citrátot hetekig, de már elfogyott és most helyette megiszom napjában 1 magnézium pezsgőtablettát.
39 hetes és 2 napos kismama vagyok.5 napom van hátra a kiírt időpontig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!