17-18. hétben lévő kismamák hogy vagytok? Milyen tünetetek van? Hogy telt eddig a terhesség?
Szia!
Semmi tűnetem nincs. Nem vagyok fáradt se. Szóval jól érzem magam. Hajnalba járkálok wc-re. Arra ébredek,hogy vmi nyomná a hugyholyagomat remélem a babó :-)
Reggel mikor felébredek és háttal fekszem köldököm alatt mindig látok egy kis dudort érzem is amikor puposodik :-) :-) anyum szerint ez a baba volt :-)
Jövőhéten megyek uh-ra. Reméljük meg tudjuk a baba nemét :-)
17+1hkm
Amit még elfelejtettem. Mellbimbó érzékenység volt ma reggel. De előtte egy hétig semmi. Most ujbol volt. Néha érzem h feszül a hasam. Ha nem veszem be a magne b6ot akkor begörcsöl a vádlim. Elkezdtem eléggé eresedni . Igaz vékonyka vagyok.
Te kedves kérdező?
17+1hkm
Én a 18. hétben vagyok, eddig nagyon jól telt a babavárás. Semmi tünetem nincs, azon kívül persze, hogy nő a pocakom és nincs menstruációm. Szerencsére az első terhességem is ilyen volt, remélem, hogy ez is problémamentes lesz a végéig. :) Mondjuk vashiány az van, picit a vérnyomásom is alacsonyabb, de nem szoktam szédelegni.
Ti hogy vagytok?
Na, kedves Kérdező! Kiderült a baba neme?
Egyébként gratulálok a többi kismamának is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!