Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 hetes kismamák hogy vagytok?

Panka29 kérdése:

20 hetes kismamák hogy vagytok?

Figyelt kérdés
2014. aug. 22. 08:38
 1/4 Margit84 ***** válasza:
Nálam a legnagyobb gondom, hogy folyamatosan fáradt vagyok. Éjjel nem tudok jól aludni mert 2-3 alkalommal kelek wc-re menni. Ezért reggel fáradt vagyok, a munkahelyemen úgyahogy elvagyok... néha el tudnék aludni a gép előtt. Aztán hazamegyek és beesek az ágyba, nem is aludni, mint csak feküdni pihenni egy kicsit. Illetve reggeltől délutánig non stop éhes vagyok. Hihetetlen mennyiségű kaját tudok eltüntetni az emésztésem viszont annyira lelassult (semmi hashajtó hatású étel nem vált be), hogy kénytelen vagyok Laevolac szirupot fogyasztani a problémára. Ezektől eltekintve egyébként teljesen jól vagyok, nem panaszkodhatok fájdalmakra vagy bármi ilyenre.
2014. aug. 22. 08:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem elmult reg a faradekonysag es mostanaban ejjelente sem kell felkelnem de hajnalban rendszerint koran ebredek ami nem jo. De ez is elviselheto. Eddig nem volt semmi fajdalmam de az elmult 2 hetben elegge nyilaldosott a pocakom legutobb 2 napig. De ezen kivul jol erzem magam. A kornyezetemben van meg 3 kismama de oket elnezve en boldog kismami vagyok...egyeseknek mintha a terhesseg valoban teher lenne. Most hogy megtudtuk hogy kisfiunk erkezik gondolkozok rajta hogy lassan vasarolgassak. Te hogy allsz vele? Ti mennyit hiztatok eddig?
2014. aug. 22. 09:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Még mindig kicsit fáradékony vagyok, de ez semmi ahhoz képest, ami az első trimeszterben volt. Már most gyakran kell wc-re mennem, nem tudom mi lesz, amikor már tényleg nagy lesz a baba :D Rosszullétem már egyáltalán nincs, érzem néha, hogy mozog a baba és a hasam is nagyon elkezdett nőni, már nem mindegyik ruhámba férek bele. Amúgy nincs panaszom, jól érzem magam most a bőrömben többnyire. Kiderült, hogy kislány, úgyhogy már 1-2 kisruhát beszereztem, mert nem bírtam ellenállni, remélem emiatt nem lesz semmi baj :)
2014. aug. 22. 11:01
 4/4 anonim ***** válasza:
bekaptam valami vírust, meg tüszős mandulagyulladásom van :D ezt leszámítva teljesen jól! a baba nagyon rugdal <3
2014. aug. 22. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!