Mennyi az esélye egy vízfejű babának az életben maradáshoz?
Igen,az első babánk.Másfél éves próbálkozás után sikerült megfogannia.
Én egyébként 27 , a párom 32 éves.Mindkettőnk családjánál az első várva-várt unoka...
Csütörtök óta csak sírok..egyszerűen még mindig nemtudom elhinni.Ma reggel is azt hittem,ez csak egy rossz álom..de aztán jött a felismerés,a valóság...:(
Ja,és valószínű,hogy minderről a toxoplasma fertőzés tehet...A terhesség elején vizsgáltak,akkor még negatív voltam,nem estem át rajta.
A decemberi vizsgálatok szerint viszont nagy a valószínűsége,hogy jelenleg is fennálló fertőzésem van...:(
Nálunk is így volt:első gyerek én 24 a férjem 27 éves (5 évvel ezelőtt)a családban az első unoka aki azóta a család "elkényeztetett" kismajma,mindenkit levesz a lábáról...
Tényleg egy fertőzés okozza,nálam is felmerült hogy a toxoplasma miatt alakult ki,de én már előtte átestem a fertőzésen(egyébként volt egy macskánk ami terjeszti ezt a fertőzést,de nem lakásban tartottuk.)
Ami nálunk van,az mekkora mértékűnek számít?
Egyébként ha még mindig megvan a fertőzés,szerinted nem kellene gyógyszert szednem rá?Mert a doki még csak nem is említette...
Kedden megyek genetikushoz,aztán majd annak függvényében lépek,hogy mit mond.
De semmiképp nem hagyom a dolgot,megpróbálok minél több mindennek utána járni.
Nekem sincs fogadott orvosom,de hát akihez járok...arra mindent lehet mondani,csak jót nem...!
És két hét múlva lesz uh megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!